Η συμπάθεια που δείχνει ο Γιώργος Κατσαούνης στο πρόσωπο της Μυριέλλας Κουρεντή έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε ορισμένους παίκτες του Survivor και αυτό το αποκάλυψε ο Βαλάντης στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (04/01).

Ωστόσο, παρά τις αντιδράσεις οι αβροφροσύνες ανάμεσα στους δυο παίκτες συνεχίζονται και μάλιστα ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε ένα ακόμα δώρο στην Μυριέλλα Κουρεντή. Συγκεκριμένα, της έκανε δώρο τον σταυρό που φορούσε εκείνος και της το έδωσε μετά το τέλος του συμβουλίου όπου έγινε χαμός.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και αφού έδειξε το δώρο του συμπαίκτη της, το φόρεσε και είπε πως δεν θα το πει στους συμπαίκτες της για να μην προκαλέσει.

«Αυτός είναι ο σταυρός, ο σπασμένος σταυρός που φορούσε μέχρι τώρα σε όλους τους αγώνες ο Γιώργος Κατσαούνης. Μου τον έδωσε όταν φεύγαμε από το συμβούλιο χθες. Ίσως θεώρησε ότι το κοχύλι δεν είναι αρκετό. Η αλήθεια είναι πως θα τον φοράω. Γιατί πιστεύω στην απόλυτα θετική ενέργεια και την καλοσύνη αυτού του ανθρώπου. Θα προτιμούσα να μην το πω σε κανέναν από την ομάδα μου για να μην προκαλέσω γι’ άλλη μια φορά κάτι που δεν θα ήθελα κι ελπίζω να μπορέσω να του το ανταποδώσω. Να του δώσω, ίσως κάτι δικό μου» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.