Τα νεύρα του Βαλάντη φαίνεται πως δεν είναι στην καλύτερη τους φάση καθώς ο τραγουδιστής «πρωταγωνιστεί» σε αρκετούς καυγάδες οι οποίοι καταγράφονται από τις κάμερες του Survivor 5. Μάλιστα, στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (03/01), ο Βαλάντης τα «έβαλε» με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη οι οποίοι έχουν έρθει κοντά και αυτό ενοχλεί τον τραγουδιστή, ενώ στην συνέχεια οι συμπαίκτες του, τον έβγαλαν για άλλη μια φορά ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, οι φήμες πως ο Βαλάντης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor φουντώνουν όλο και περισσότερο. Το πρωί της Τρίτης (04/01), η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» αναφέρθηκε στα spoiler που θέλουν τον Βαλάντη να έχει πει «αντίο» στο Survivor, στους συμπαίκτες του και στον Άγιο Δομίνικο και να μαζεύει τα πράγματα του για να γυρίσει στην Ελλάδα.

Τα spoiler αυτά θέλουν τον Βαλάντη να έχει ήδη αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor λόγω προβλήματος υγείας. Εξάλλου, δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την στιγμή που Βαλάντης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.