Μετά τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, ο Βαλάντης βρήκε νέο… εχθρό στο πρόσωπο του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Ο τραγουδιστής, στο επεισόδιο του Survivor το όποιο προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (04/01) την… έπεσε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και μάλιστα αναφέρθηκε και στην εποχή που ο δεύτερος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Ο Βαλάντης λέει χοντρές κουβέντες σε όλους. Ξεσπάει από το πουθενά. Έχει σίγουρα πολλά προβλήματα. Δεν ξέρω τι φύσεως» τόνισε ο δημοσιογράφος στην κάμερα του Survivor.

Οι Διάσημοι επέστρεψαν από το συμβούλιο και τα αίματα ήταν αναμμένα για τα καλά. Ο Βαλάντης ο οποίος είναι γι’ άλλη μια φορά υποψήφιος προς αποχώρηση φαίνεται πως είχε νεύρα.

«Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν» είπε ο Βαλάντης στην κάμερα του Survivor ενώ λίγη ώρα πριν οι δυο τους είχαν τσακωθεί μπροστά στους συμπαίκτες τους.

«Αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει» είπε ο Βαλάντης στην συνέχεια.

«Βρε τι λες; Τι λες; Τι λες; Είσαι καλά; Πήγαινε κάνε μια βόλτα! Τι λες; Μου είπες ότι σου έκανα επίθεση; Δεν σου έκανα παρά ανέφερα τις επιθέσεις που έκανες στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους! Δεν μείωσες έναν άνθρωπο λέγοντας “ποια είσαι εσύ Μυριέλλα”; Δεν είπες χθες “σε γράφω στα α…α μου“; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά του ανέφερα» του είπε σε έντονο ύφος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντώντας σε όσα του καταλόγιζε ο τραγουδιστής.

Αφήνιασε το twitter

Οι χρήστες του twitter παρακολούθησαν την επίθεση του Βαλάντη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και… αφήνιασαν και φυσικά τα έβαλαν με τον τραγουδιστή.