Mία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» της Πέμπτης (04/11) έδωσε ο Αλέξανδρος Παρθένης. Ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο μίλησε για την καριέρα του, για τη σύντροφό του και το χειρουργείο που τον έκανε να δει με διαφορετικό τρόπο τη ζωή.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αχ αυτός ο άντρας μου» και δήλωσε ευχαριστημένος τόσο από το σενάριο όσο και από τον ρόλο του, τον ρόλο δηλαδή ενός άντρα που παλεύει να ανελιχθεί επαγγελματικά.

Από το πέρασμά του από το χώρο του μόντελινγκ θυμάται το άγχος του για το πόσο γρήγορα έπρεπε να αλλάζει ρούχα καθώς και τις άπειρες πρόβες για τη πασαρέλα.

Τόνισε πως πολλά έσοδα στην Ελλάδα δεν είναι δυνατόν να αποκομίσεις και αυτός είναι και ο ένας λόγος που έκανε το βήμα για το εξωτερικό. Εκεί, ωστόσο δεν τον βοήθησε ο μεγάλος σωματότυπός του.

«Το μέγεθός μου σαν σωματότυπος δεν βοήθησε. Είχα πάει στο Μιλάνο, είχα κάνει όλα τα κάστινγκ, σε κανένα δεν μου χώραγε το ρούχο, οπότε με διώχνανε», θυμήθηκε.

Για τη νυν σχέση του Βιβή Κωστοπούλου είπε: «Είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε 5 χρόνια μαζί και όπως λέω ζούμε μαζί, είναι αυτό που με συμπληρώνει. Νομίζω ότι είναι καρμικό. Δεν θέλω βιολογικό παιδί γιατί μεγαλώνουμε αλλά έχω δυο παιδιά της συντρόφου μου από τον πρώτο της γάμο».

Ένα χειρουργείο το 2009 τον έκανε να ξεκινήσει να εκτιμά στο μέγιστο την κάθε του μέρα

«Το χειρουργείο με άλλαξε ριζικά. Άλλαξα τελείως τον τρόπο που σκέφτηκα μετά την ατυχία που είχα. Μέσα σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα, οι δημοσιότητες, οι καριέρες, η υγεία μου η ίδια. Τώρα ζω το κάθε λεπτό 100%», σημείωσε ο ηθοποιός.

Επίσης, επισήμανε πως δεν έχει καλές σχέσεις με τα social media και του φαίνεται στενάχωρο που πλέον δεν υπάρχουν αληθινές σχέσεις.

Τέλος, αποκάλυψε ότι συζητά με ένα σίριαλ με λίγα επεισόδια που το χαρακτηρίζει μάλιστα καινοτόμο για την ελληνική τηλεόραση.

«Είναι μια πρόταση για λίγα επεισόδια σε σίριαλ που θα είναι πολύ καινοτόμο για την ελληνική τηλεόραση».