Μπορεί η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» που παρουσίαζε στην ΕΡΤ μαζί με τον Μιχάλη Μαρίνο να έγραψε το οριστικό του φινάλε, ο κόσμος όμως ακόμα τη ζητάει.

Αυτό τόνισε η Ναταλία Δραγούμη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα η Ναταλία Δραγούμη σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Όλα τα ωραία πράγματα έχουν κάποια στιγμή ένα τέλος. Είναι ένα συνηθισμένο κεφάλαιο στη δική μας δουλειά να κλείνει ένας κύκλος κια να ανοίγει ένας άλλος. Δεν είναι μια δουλειά που υπάρχει μια μονιμότητα. Τώρα στην περιοδεία που πήγαμε, ήταν πολύ στενάχωρο που μου έλεγαν οι άνθρωποι πως μας περιμένουν τον Σεπτέμβριο να μας δουν. Η απογοήτευση τους είχε ένα γιατί. Τους άρεσε πάρα πολύ η εκπομπή».

«Όλα τα ωραία πράγματα έχουν ένα τέλος. Κάθε χρόνο υπήρχε μια αμφιβολία αν θα συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν. Και εγώ και ο Μιχάλης νομίζουμε ότι όταν κάτι τελειώνει δεν χρειάζεται να το συζητάμε και να το κλαίμε. Μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο, μια άλλη συνεργασία με το κανάλι» πρόσθεσε στην συνέχεια η Ναταλία Δραγούμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΡΤ έχει εντάξει στο πρόγραμμα της, τρεις μουσικές εκπομπές, το «Μουσικό Κουτί», το «Δυνατά» και την «Αυλή των χρωμάτων».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.