Στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε συνέντευξη η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η ηθοποιός η οποία τη φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega, «Έξαψη», μίλησε μεταξύ άλλων και για το δοκιμαστικό που είχε κάνει για το ρόλο της Λενιώς στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και την ανάρτηση με την οποία «έσφαζε» τον Αλέξη Παππά στο Survivor.

Μιλώντας για τα επαγγελματικά της βήματα η Γιούλικα Σκαφιδά ανέφερε: «Είπα το “ναι” στην Έξαψη γιατί μου είχε λείψει πολύ η τηλεόραση. Το Νησί είναι η δουλειά που ξεχωρίζω απ’ όσες έχω κάνει. Στα Μαύρα Μεσάνυχτα έπαιζα έναν πολύ κόντρα ρόλο. Έχω κάνει μια επαφή για τη νέα σειρά της Victoria Hislop, δεν έχουν προχωρήσει πολύ οι συζητήσεις, αλλά θα συμμετείχα με μεγάλη χαρά».

Ποιο ήταν το όνειρο της, εκτός από το να γίνει ηθοποιός; «Ήμουν αθλήτρια στίβου και είχα αποφασίσει ότι θα ασχοληθώ με αυτό, μετά αποφάσισα ότι θέλω να γίνω αστροφυσικός. Σπούδασα ναυπηγός – μηχανικός. Κάναμε μάθημα σχεδίου, οξυγονοκόλληση, διάφορα ηλεκτρολογικά», ανέφερε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Στη συνέχεια η Γιούλικα Σκαφιδά πρόσθεσε: «Υιοθέτησα μια γάτα που κλείστηκε στην πολυκατοικία, τη λυπήθηκα και την κράτησα. Τη λένε Τούνη. Υπήρχε μια γατούλα που την έλεγα “φίλη της γάτας” και είδα στο My Style Rocks μια κοπέλα που τη φώναζαν “φίλη Τούνη”, οπότε έβγαλα τη γάτα μου Τούνη».

Αναφορικά με τις «Άγριες Μέλισσες» και το δοκιμαστικό που είχε περάσει, η Γιούλικα Σκαφιδά είπε: «Με τη Μαρία Κίτσου έχω μια πολύ καλή σχέση επαγγελματικής φύσης. Είχα κάνει δοκιμαστικό για το ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες, αλλά νομίζω ότι η Μαρία είναι ιδανική για το ρόλο. Δεν προχώρησε η περίπτωσή μου γιατί υποθέτω η Μαρία ήταν καλύτερη από μένα».

«Το σχόλιο για τον Αλέξη Παππά ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο που έκανα ως τηλεθεάτρια την ώρα που παρακολουθούσα το Survivor. Δεν έχω συνηθίσει να γίνεται ντόρος για κάτι εκτός της δουλειάς μου και αυτό με ξένισε, οπότε την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο τι γράφω στο twitter. Δεν το έσβησα το σχόλιο γιατί είναι η άποψή μου και την υπερασπίζομαι, δεν το μετάνιωσα. Δεν μπορώ εγώ να κρίνω ποιος είναι ηθοποιός και ποιος όχι, μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι όλοι είμαστε ηθοποιοί, αλλά δεν κάνουμε την ίδια δουλειά», είπε επίσης η Γιούλικα Σκαφιδά.