Οι «Δυο Ξένοι» καθήλωναν το τηλεοπτικό κοινό του Mega το μακρινό 1997. Ο έρωτας του σοβαρού καθηγητή Μαρκορά με την τηλεπαρουσιάστρια πρωινάδικου Μαρίνα Κουντουράτου είχε κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης και τις σεζόν που προβλήθηκε.

Η σειρά, αν και είχε όλα τα… προσόντα να συνεχιστεί και τρίτη σεζόν, έριξε αυλαία στη δεύτερη απογοητεύοντας τους θαυμαστές της.

Η Εβελίνα Παπούλια, η οποία υποδυόταν την Μαρίνα Κουντουράτου, απόψε το βράδυ, θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ1 και θα αναφερθεί και στους λόγους που οδήγησαν στο να μην συνεχιστεί το σήριαλ και άλλη σεζόν.

«Ναι, θα πήγαινε και τρίτη σεζόν. Ήταν λίγο αλλοπρόσαλλο όλο το θέμα. Εγώ είχα κουραστεί πάρα πολύ και δεν ήθελα να πάω ολόκληρη σεζόν. Μόλις είχα γεννήσει την Αφροδίτη και δεν μπορούσα ούτε καν να τη θηλάσω, οργανικά είχα διαλύσει τελείως.

Ο Αλέξανδρος είχε τον στρατό, οπότε ήταν λίγο σαν να μην… έβγαινε. Μετά, ο Αλέξανδρος, δεν ήθελε να το συνεχίσει. Εκείνος είπε ότι δεν θα το συνεχίσει», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha το πρωί της Τρίτης.