Σε μια εξομολόγηση για τον πόνο που νιώθει για την απώλεια της μητέρας της, προχώρησε η Ραμόνα Ραμοροσάνου στο «Big Brother» το βράδυ της Τρίτης. Η παίκτρια, μετά την σύζητηση που είχε στον κήπο, με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και αναφέρθηκε στο θάνατο της μαμάς της, βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του σπιτιού και ο Μεγάλος Αδερφός θέλησε να μάθει περισσότερα για τη ζωή της.

Ο θάνατος της μητέρας της αλλά και η δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, είναι θέματα τα οποία έχουν πληγώσει την Ραμόνα Ραμοροσάνου. «Όταν είσαι νέο παιδί, σε αυτήν την ηλικία δεν το δέχεσαι, δεν μπορείς να σκεφτείς… Μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευα ότι θα ξεπερνούσε την αρρώστια. Δεν το δέχτηκα ποτέ. Μέχρι τελευταία στιγμή έψαχνα να βρω λύση. Θεωρείς ότι είναι δεδομένο να είστε μαζί με τη μητέρα σου.

Η μητέρα μου ήταν μια πολύ ευαίσθητη γυναίκα παρ’ όλα αυτά ήταν και πολύ δυναμική. Τον είχε συγχωρέσει άπειρες φορές τον πατέρα μου. Γιατί τον αγαπούσε. Το έκανε και για μας γιατί μας αγαπούσε. Είναι ένα καλό παράδειγμα και για μας να ξέρουμε τι να διαλέξουμε στη ζωή μας. Η σχέση του πατέρα μου με τη μητέρα μου είναι ένα καλό παράδειγμα του τι δε θέλω να ζήσω στη ζωή μου.

Δε μιλάμε με τον πατέρα μου. Από τότε που έφυγε η μαμά το μόνο που κάνει είναι να περιμένει να του στείλω λεφτά. Αυτό. Ο πατέρας μου πλήγωσε άπειρες φορές τη μητέρα μου. Και σε κάποια φάση, δεν είχαμε μιλήσει για 3-4 χρόνια γιατί θεωρούσα ότι είναι ο λόγος που έφυγε. Ότι αυτός την στεναχώρησε και αυτός φταίει. Μετά όμως άλλαξα γνώμη, άρχισα να του μιλάω, να τον στηρίζω και να τον βοηθήσω οικονομικά. Και όσο μπορεί να πάει…

Το έχουμε συμφωνήσει με τα αδέρφια μου ότι δεν μπορούμε να τον αφήσουμε. Αυτό δεν σημαίνει καθημερινή επαφή. Δεν υπάρχει το να με πάρει τηλέφωνο και να μου πει πως ότι χρειαστώ είναι εκεί. Πολλές φορές στέλνω χρήματα και χωρίς να επικοινωνούμε για να δω αν με πάρει να μου πει ένα ευχαριστώ. Δεν έχει γίνει αυτό. Το θεωρεί δεδομένο όλο αυτό, πως είμαστε τα παιδιά του και είμαστε υποχρεωμένοι να τον προσέξουμε.

Έχει εξάρτηση με το αλκοόλ και με το τζόγο. Τον έβλεπα να γυρίζει σπίτι μεθυσμένος.  Η μαμά μου ήταν αυτή που ήταν η κολώνα δίπλα του και βρήκε και εκείνος κάπως ισορροπία» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ραμόνα Ραμοροσάνου.