Οι «Άγριες Μέλισσες» μετρούν αντίστροφα για την τηλεοπτική τους επιστροφή στην συχνότητα του Ant1. Οι συντελεστές της σειράς-φαινόμενο μετά από ολιγοήμερες διακοπές για ξεκούραση και μπάνια, υπεβλήθησαν σε τεστ για τον κορονοϊό και πλέον έχουν μπει στο στούντιο και πραγματοποιούν τα νέα τους γυρίσματα.

Από τη Σοφία Πελεκάνου

Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου στις 22.40 και ήδη οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τις εξελίξεις στο «Διαφάνι» καθώς τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά.

Τι θα δούμε όμως στα πρώτα επεισόδια της πετυχημένης σειράς; Το newsbeast.gr έχει όλες τις εξελίξεις…

Η Ελένη βρίσκεται στη φυλακή

Όπως φαίνεται και στα πρώτα trailers που ήδη βρίσκονται στον «αέρα» η Ελένη θα βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής καθώς έχει συλληφθεί για το φόνο του Σέργιου. Η μεγάλη αδερφή Σταμίρη θα οδηγηθεί σε δίκη.

Πώς όμως βρέθηκε η Ελένη να παραδέχεται το φόνο του Σέργιου; Όλα ξεκίνησαν όταν η Θεοδοσία εντόπισε το ημερολόγιο του Γιάννου και βρέθηκε μπροστά στην Ελένη λέγοντας της ότι ξέρει το μυστικό των αδερφών της και θα τα μαρτυρήσει όλα στον Προύσαλη.

Η Ελένη, θέλοντας να προστατεύσει τις αδερφές της θα πάρει πάνω της το φόνο και θα παραδοθεί.

Ο Λάμπρος, μετά το αρχικό σοκ από τις αποκαλύψεις του Κυπραίου για το τι έχει διαπράξει η Ελένη αποφασίζει όχι μόνο να μη φύγει μακριά από τον μεγάλο του έρωτα αλλά αντιθέτως να την στηρίξει με όλη του τη δύναμη.

Στο δικαστήριο

Στο «Διαφάνι» επικρατεί αναταραχή μετά την σύλληψη της Ελένης Σταμίρη για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη δίκη της. Ο Δούκας θα έρθει για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση με τον αδερφό του, Μιλτιάδη, καθώς ο πρώτος συνεχίζει να κατηγορεί τον Γιάννο για το φόνο του Σέργιου, γεγονός που βγάζει από τα ρούχα του τον Μιλτιάδη με αποτέλεσμα μια ακόμα έντονη σύγκρουση μεταξύ τους.

Νεκρή η Θεοδόσια;

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από συνεντεύξεις της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη, δεν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο της σειράς. Το πώς θα αποχωρήσει η ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποτελεί μυστήριο με το πιθανότερο όμως να πέφτει νεκρή από πυροβολισμό.

Συγκεκριμένα ενώ η δίκη της Ελένης συνεχίζεται, η Θεοδοσία θα δεχθεί πυρά μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Η Μυρσίνη, μετά την αποκάλυψη πως η Ελένη ήταν αυτή που σκότωσε τον γιο της θέλει να δει την μεγάλη αδερφή Σταμίρη νεκρή. Ο Δούκας αποφασίζει να μην αρνηθεί και βρίσκει έναν πληρωμένο δολοφόνο ο οποίος αναλαμβάνει τη βρώμικη δουλειά.

Ο δολοφόνος εισβάλει στην αίθουσα του δικαστηρίου για να τελειώσει ότι έχει αναλάβει όμως αντί για την Ελένη, από τα πυρά του πέφτει νεκρή η Θεοδοσία.

Ο Μελέτης δεν πεθαίνει

Πολλά από τα spoilers που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως ο Μελέτης, θα πέσει νεκρός μετά από πυροβολισμό που θα δεχθεί από τον ίδιο του τον θείο, τον Μιλτιάδη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος υποδύεται τον Μελέτη, θα συνεχίσει κανονικά τη νέα σεζόν στις «Άγριες Μέλισσες» καθώς αποτελεί έναν από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς και «κλειδί» για τις εξελίξεις στο Διαφάνι. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να τραυματιστεί μετά από ένταση η οποία θα ξεσπάσει ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τον αδερφό του Δούκα.

Η αυτοκτονία του Κυπραίου

Ο Κυπραίος, μέρα με τη μέρα βυθίζεται όλο και περισσότερο στον κόσμο των παραισθήσεων. Από τη μια το μυαλό του είναι κολλημένο στην Ελένη την οποία κατανοεί πως έχασε μια για πάντα καθώς εκείνη έχει γυρίσει στον Λάμπρο και από την άλλη οι τύψεις που τον «πνίγουν» για το ότι έκανε στον γιο του Νέστορα αποφασίζει να δώσει τέλος στο μαρτύριο του αυτοκτονώντας. Κίνηση η οποία προλαβαίνει την απόφαση του Νέστορα να τον σκοτώσει θέλοντας να τον τιμωρήσει για την εκτέλεση του γιου του.

Έρχονται ξανά κοντά Πηνελόπη-Μελέτης;

Πηνελόπη και Μελέτης προσπαθούν να «θάψουν» τα συναισθήματα τους καθώς πλέον γνωρίζουν ότι είναι ξαδέρφια. Δεν είναι όμως εύκολο να κάνουν πως δεν έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους ενώ δεν αποκλείεται τα δυο παιδιά να έρθουν ξανά κοντά μετά και τη φυγή του Κλεομένη από το σπίτι των Σεβαστών.

Η Δρόσω στην Τρούμπα

Η Δρόσω μετά τη γέννηση του παιδιού της και την παράδοση του στην οικογένεια της αδερφή της νιώθει να πνίγεται στο Διαφάνι καθώς δεν αισθάνεται πως τίποτα πλέον δεν την κρατά στο χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Η ίδια αποφασίσει να εγκαταλείψει τις ρίζες της και να κυνηγήσει το όνειρο της για μια καριέρα στο τραγούδι.

Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για την μικρή Σταμίρη. Η Δρόσω βρίσκεται στην Αθήνα όπου αναζητά δουλειά ώστε να μπορέσει να ζήσει. Εκεί θα συναντήσει έναν γοητευτικό άνδρα, τον οποίο θα υποδυθεί ο Αργύρης Πανταζάρας και είναι πρόθυμος να βοηθήσει τη Δρόσω να στήσει τη νέα της ζωή.

Η Δρόσω δέχεται τη βοήθεια του, ο γοητευτικός όμως άντρας έχει άλλα σχέδια για την καλοβαλμένη νεαρή με αποτέλεσμα εκείνη να βρεθεί στην Τρούμπα και εκείνος να είναι ο προαγωγός της.

Η μοναδική χαρά στο Διαφάνι

Και μπορεί τα πράγματα στο Διαφάνι να φαίνεται πως είναι «μαύρα», ένα χαρμόσυνο γεγονός όμως θα προκαλέσει ξανά χαμόγελα. Η Ουρανία αποφασίσει να δώσει άλλη μια ευκαιρία στον γάμο της με τον Κυριάκο και οι δυο τους θα σμίξουν ξανά. Η ευτυχία τους μάλιστα, δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί με μια απρόσμενη εγκυμοσύνη…