Στο χθεσινό επεισόδιο, όπου αποχώρησε ο Διονύσης Πρώιος και η Μάρλεν Γρυντάκη, ο ένας από τους κριτές του MasterChef 4 απουσίαζε. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέστρεψε ξανά στο διαγωνισμό και μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά αντίκρισαν την τελική εξάδα του MasterChef 4.

«Είστε οι έξι καλύτεροι του φετινού MasterChef. Κάποιος από εσάς θα κερδίσει τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.» λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς και προσθέτει: «Η έκπληξη σήμερα είναι ότι είμαστε και οι τρεις μαζί».

Αυτός ήταν ο τρόπος του Σωτήρη Κοντιζά να ανακοινώσει την επιστροφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλο ενώ στη συνέχεια άρχισε τα πειράγματα.

«Το γύρισμα ήταν πιο ευχάριστο και πιο εύκολο χωρίς τον θείο Λεωνίδα. Τα χωρίζαμε όλα στη μέση, δε διαφωνούσαμε και προλαβαίναμε να μιλήσουμε. Σε αναφέραμε πάντως» του είπε.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε το σχόλιο του Σταύρου Βαρθαλίτη, ο οποίος είπε: «Έλειπε από την ομάδα σας. Για να βγει ωραίο το MasterChef χρειάζεται και ο θείος Λεωνίδας. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον».

«Εσύ πότε πρόλαβες και πήρες πέντε κιλά μέσα σε μία ημέρα», απάντησε με μεγάλη δόση χιούμορ ο Σωτήρης Κοντιζάς.