Όχι σε μια, αλλά σε δυο επιτυχημένες σειρές του Ant1 οι οποίες σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, έχει την τύχη να συμμετέχει η Ελληνίδα ηθοποιός.

Ο λόγος για την Εριέττα Μανούρη η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς Όνομα» αλλά και στις «Άγριες Μέλισσες».

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και εξήγησε πως ενώ πέρασε δοκιμαστικό για τον ρόλο της «Δρόσως» στις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στη «Γυναίκα χωρίς Όνομα» και πώς τελικά κατέληξε να συμμετέχει και στις δυο σειρές.

«Είχα δεχθεί το καλοκαίρι ένα τηλεφώνημα για να μου πουν πως θα γίνει μια σειρά εποχής και θα ήθελαν να πάω για ένα κάστινγκ. Πήγα και έκανα κάστινγκ για τον ρόλο της Δρόσως χωρίς όμως να έχω κάποιο νέο στη συνέχεια. Δέχομαι ένα τηλεφώνημα, από τη “Γυναίκα χωρίς όνομα”, όπου έψαχναν έναν βασικό ρόλο για τη νέα χρονιά – είχαν δει το βίντεο από τις Άγριες Μέλισσες – και έκλεισα εκεί.

Αφού είχα κλείσει, λοιπόν, κάπως τη συνεργασία, με ξαναπαίρνουν από τις Άγριες Μέλισσες και η καρδιά μου χτύπησε και αναρωτήθηκα “τώρα τι κάνω”. Μου είπαν για έναν άλλον ρόλο, αυτόν της Βαλεντίνης και αμέσως είπα ότι το να κάνω και τα δύο θα ήταν ιδανικό.

Έκανα γυρίσματα τόσους μήνες για τη “Γυναίκα χωρίς όνομα” και ξαφνικά με τέσσερα επεισόδια της Βαλεντίνης έγινε ένα τεράστιο μπαμ» ανέφερε μεταξύ άλλων η Εριέττα Μανούρη.