Άγριες Μέλισσες: Η σύγκρουση Ελένης και Ασημίνας φέρνει στο φως ένα φοβερό μυστικό

Τι θα συμβεί απόψε στη σειρά του ΑΝΤ1;


MEDIA
10:23
10/02/2020
Άγριες Μέλισσες: Η σύγκρουση Ελένης και Ασημίνας φέρνει στο φως ένα φοβερό μυστικό
loading

Στο τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης, στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 είδαμε την Θεοδοσία να ανακαλύπτει στο σπίτι του Τόλλια τα σχέδια για την απαλλοτρίωση. Την ίδια στιγμή, η Ελένη αποφασίζει να προχωρήσει με τον Κυπραίο με τον οποίο περνούν μαζί το πρώτο βράδυ στο σπίτι της, ενώ η Δρόσω λέει στο Νικηφόρο πως είναι έγκυος.

Τι θα συμβεί, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η συμφωνία που έκανε με τον Δούκα ήταν μια κοροϊδία, ενώ αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στον Λάμπρο την απάτη του αδερφού του, με την διαθήκη. Ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αντιμετωπίσει μόνος του τον Δούκα, με απρόσμενες συνέπειες.

Ο Κυπραίος πείθει τη νύφη του Νέστορα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πεθερό της και ο Νέστορας πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παράλληλα, ο Νικηφόρος καταρρακώνεται απ’ την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Προσπαθεί να βρει μια λύση, που δεν είναι άλλη απ’ το να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Θα δεχτεί, όμως, η Δρόσω;

Την ίδια ώρα, ο Μελέτης κάνει μια… ιδιαίτερη πρόταση στην φρεσκοπαντρεμένη Πηνελόπη για ν’ απαλλαγεί μια και καλή απ’ τον Κλεομένη. Η Ελένη έχει ν’ αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασημίνας, στην απόφαση της να «κοιμάται» αστεφάνωτη με τον Κυπραίο.

Τότε, η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της, ενώ την ίδια στιγμή η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι φοβερό για τον Κυπραίο.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει