Στο τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης, στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 είδαμε την Θεοδοσία να ανακαλύπτει στο σπίτι του Τόλλια τα σχέδια για την απαλλοτρίωση. Την ίδια στιγμή, η Ελένη αποφασίζει να προχωρήσει με τον Κυπραίο με τον οποίο περνούν μαζί το πρώτο βράδυ στο σπίτι της, ενώ η Δρόσω λέει στο Νικηφόρο πως είναι έγκυος.

Τι θα συμβεί, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η συμφωνία που έκανε με τον Δούκα ήταν μια κοροϊδία, ενώ αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στον Λάμπρο την απάτη του αδερφού του, με την διαθήκη. Ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αντιμετωπίσει μόνος του τον Δούκα, με απρόσμενες συνέπειες.

Ο Κυπραίος πείθει τη νύφη του Νέστορα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πεθερό της και ο Νέστορας πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παράλληλα, ο Νικηφόρος καταρρακώνεται απ’ την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Προσπαθεί να βρει μια λύση, που δεν είναι άλλη απ’ το να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Θα δεχτεί, όμως, η Δρόσω;

Την ίδια ώρα, ο Μελέτης κάνει μια… ιδιαίτερη πρόταση στην φρεσκοπαντρεμένη Πηνελόπη για ν’ απαλλαγεί μια και καλή απ’ τον Κλεομένη. Η Ελένη έχει ν’ αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασημίνας, στην απόφαση της να «κοιμάται» αστεφάνωτη με τον Κυπραίο.

Τότε, η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της, ενώ την ίδια στιγμή η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι φοβερό για τον Κυπραίο.