Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και τα αρνητικά σχόλια που άκουσε ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ λόγω του τρόπου που χειρίστηκαν την είδηση με φοιτήτρια του ΑΠΘ, στην οποία ασέλγησε συμφοιτητής της, ο παρουσιαστής προσπαθεί να «γυρίσει» το κλίμα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως πλέον στην εκπομπή εντάσσεται και νέα στήλη η οποία ως στόχο έχει να αναδειχθεί η γυναίκα.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στα όσα ακούστηκαν στο πάνελ πριν τρεις εβδομάδες: «Πριν από 3 εβδομάδες περίπου, εδώ στην εκπομπή κάναμε ένα “χοντρό”, ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία πρόθεση, ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολούθησε από το γραφείο πάνω. Δεν το πήραμε χαμπάρι. Καμιά φορά συμβαίνει στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγνώμη, μία, δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό, γιατί αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα, δεν το έχουμε ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε, διότι στεναχωρήσαμε και ανθρώπους που δεν θα έπρεπε. Στεναχωρήσαμε και πάρα πολλές γυναίκες που μας ακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια. Το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα ήταν να δώσουμε μέσα από αυτήν εδώ την εκπομπή, βήμα στη γυναίκα» είπε.