Η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχθεί στο πλατό της εκπομπής της «Μεσάνυχτα» καλεσμένους έτοιμους να μιλήσουν για όλα.

Την αρχή θα κάνει η η Κατρίνα Τσάνταλη, γόνος της γνωστής οικογένειας οινοποιών, η οποία, θα εξομολογηθεί έχει και αλλά ενδιαφέροντα πέρα από τα καλά κρασιά. Η Κατρίνα εξηγεί πώς η αγάπη της για τα ζώα την οδήγησε να γίνει  συγγραφέας παιδικών βιβλίων και πώς η αγάπη της για τα παιδιά την ταξίδεψε μέχρι την Αφρική, προκειμένου να βοηθήσει στο χτίσιμο σχολείων για άπορα παιδιά.

Μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στις αληθινές φιλίες στον χώρο της showbiz και και για το πώς ένιωσε όταν στα 19 της διαγνώστηκε ότι πάσχει από μια απειλητική ασθένεια που καταλήγει σε τύφλωση.

Στη συνέχεια στο πλατό θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, ο μαραθωνοδρόμος που στους πρόσφατους αγώνες κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη και το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές.

Ο αθλητής θα επισημάνει τους τρόπους που έχει εφεύρει όταν αγωνίζεται προκειμένου να μην τον εγκαταλείπει η ψυχή τη στιγμή που  κουράζεται το σώμα.

Τέλος, απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» θα βρεθεί ο Γιάννης Πανουκλιάς ο οποίος συστήθηκε στο κοινό ως τραγουδιστής μέσα από γνωστό ριάλιτι μουσικής.

Ο τραγουδιστής θα μιλήσει για το τροχαίο ατύχημα που τον οδήγησε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Ουγγαρίας. Ο Γιάννης Πανουκλιάς  βρισκόταν στη Βουδαπέστη για διακοπές με την οικογένεια και τους φίλους του,  όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ για 19 ημέρες.

Θα περιγράψει τα παραληρήματα που είχε ενώ  βρισκόταν σε κώμα, αλλά και το πώς κατάφερε να ανατρέψει όλα τα ιατρικά προγνωστικά, και να επιστρέψει μετά από έξι μήνες στο τραγούδι, ενώ οι γιατροί του είχαν δώσει μια διετία για την αποκατάσταση του.