Καλεσμένο τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον δάσκαλο από τις «Άγριες Μέλισσες», είχε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μάλιστα, ο παρουσιαστής είχε ετοιμάσει στον καλεσμένο του μια έκπληξη, που δεν ήταν άλλη από μία τηλεφωνική επικοινωνία με την Φωτεινή Βελεσιώτου.

Η γνωστή τραγουδίστρια λέει το ομώνυμο τραγούδι στους τίτλους της σειράς, που γνωρίζει και μεγάλη επιτυχία. Όπως άλλωστε και η σειρά, που κάθε βράδυ καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Δεν καθηλώνει, όμως, τους πάντες αφού η Φωτεινή Βελεσιώτου αποκάλυψε πως δεν βλέπει τις «Άγριες Μέλισσες», σκορπώντας αμηχανία στο πλατό.

«Νομίζω τις Άγριες Μέλισσες τις είδατε…» τής είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, για να πάρει την αναπάντεχη απάντηση: «Δεν βλέπω τις Άγριες Μέλισσες, απλώς ξέρω ότι παίζεται το τραγούδι αυτό, στην αρχή και στο τέλος».

Τότε, ο παρουσιαστής θέλοντας λίγο να σώσει την αμήχανη κατάσταση, τη ρώτησε: «Δεν βλέπετε καθόλου τηλεόραση;». Για να πάρει την απάντηση -που έφερε και την…ανακούφιση- «Όχι, όχι… Λόγω της δουλειά μου τρέχω πολύ και δεν μπορώ να δεσμευτώ». Παραδέχτηκε, όμως, πως έχει ακούσει καλά λόγια για τη σειρά.