Το «The Final Four» έκανε την εντυπωσιακή του πρεμιέρα του στον ANT1 και ξεκίνησε ένας νέος μουσικός διαγωνισμός.

Η παρουσιάστρια του σόου, Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε στην εντυπωσιακή σκηνή του παιχνιδιού με μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και άρχισε να εξηγεί τους κανόνες του παιχνιδιού. Γρήγορα, η παρουσιάστρια κάλεσε στο πλατό τους κριτές του παιχνιδιού, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Ελένη Φουρέρα και Μιχάλη Σταβέντο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια παρατήρησε αρχικά πως υπάρχουν δύο Μιχάληδες στην κριτική επιτροπή και θέλησε να βρει τρόπο να τους ξεχωρίζει. Έτσι, πήρε αυτοκόλλητα από το «Ρουκ Ζουξ» και τα κόλλησε στους δύο καλλιτέχνες. Στη συνέχεια η παρουσιάστρια, ρώτησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. «Πώς από εδώ;» με εκείνον να απαντά ότι αιφινιδιάστηκε από την ερώτηση. «Έχω να σου πω ότι για όλα υπάρχει η πρώτη φορά» της απάντησε ωστόσο.

«Τι προτιμάς, ένα καλό τραγούδι ή ένα καλό φαγητό;» ρώτησε η Ζέτα Μακρυπούλια τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη συνέχεια. Παρότι εκείνος απάντησε πως θα προτιμούσε ένα καλό τραγούδι, εκείνη συνέχισε. «Και αφού είμαστε σε αυτό το θέμα μαγειρεύω καλά ή μαγειρεύω εξαιρετικά;» είπε προκαλώντας τα χειροκροτήματα του κοινού. «Μαγειρεύεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο έχω γνωρίσει».

Η ατάκα που έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα

Φυσικά, δεν έλειψαν και τα πειράγματα τόσο ανάμεσα στους τρεις καλλιτέχνες όσο και μεταξύ στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια ζήτησε τη γνώμη του συντρόφου της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, για τους τέσσερις αρχικούς συμμετέχοντες του «The Final 4» και πριν προλάβει εκείνος να απαντήσει, παρενέβη ο έτερος Μιχάλης της κριτικής επιτροπής και είπε αστειευόμενος: «Αγάπη μου!».

Αμέσως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήρε θέση και είπε πως θα ήθελε να μην επαναληφθεί αυτός ο χαρακτηρισμός.

Τότε η Ζέτα Μακρυπούλια πήρε τον λόγο και είπε πως δεν την πειράζει να την αποκαλεί ο Μιχάλης Κουινέλης «Αγάπη μου» με τον Χατζηγιάννη να απαντάει «Πειράζει εμένα».

Δείτε το βίντεο: