Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι μόδας και απέναντι στο δυνατό χαρτί του Mega, «Το νησί», πρέπει να είναι όλα έτοιμα και να υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και γεροί άσοι στο μανίκι της παραγωγής προκειμένου να προσελκύσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Μία από αυτές τις εκπλήξεις είναι η Όλγα Φαρμάκη. Όπως αναφέρει η Espresso, επιστρατεύτηκε από το κανάλι του Αμαρουσίου για να μπει στο πολυτελές σπίτι όπου μένουν τα μοντέλα, να δώσει συμβουλές μόδας και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της αισθησιακής φωτογράφησης.

Η Όλγα, που διαγράφει λαμπρή καριέρα ως φωτομοντέλο κυρίως, με χαρά δέχτηκε αυτή την πρόταση του ΑΝΤ1 και «έσβησε» όσα σύννεφα διέρρεαν ότι υπήρχαν με το κανάλι του Αμαρουσίου επειδή ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Θέμο Αναστασιάδη και δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό της.

Τα γυρίσματα έγιναν την Τρίτη το πρωί και το μαγνητοσκοπημένο υλικό θα προβληθεί στο 2ο επεισόδιο του παιχνιδιού, σε περίπου δεκαπέντε μέρες. Οι υποψήφιες και διαγωνιζόμενες γνώρισαν την Όλγα και την πορεία που έχει διαγράψει, τη ρώτησαν πολλά πράγματα και αστειεύτηκαν μαζί της. Το σέξι μοντέλο ένιωσε άβολα αρκετές φορές, μια και δεν έχει συνηθίσει να δίνει συμβουλές και να έχει τον ρόλο του εισηγητή. Δεν ήταν λίγες μάλιστα οι φορές που διακόπηκε το γύρισμα για να επαναληφθούν πλάνα, όπως και συμβουλές που έδινε η γλυκύτατη Όλγα Φαρμάκη. Τα γυρίσματα γίνονται μάλιστα κάτω από άκρα μυστικότητα.