Τρία μενού για τα 50 μέλη του πληρώματος καμπίνας της Aegean και της Olympic Air κλήθηκαν να φτιάξουν οι διαγωνιζόμενοι στο MasterChef 3, με το κοινό τους να αποτελείται σχεδόν απόλυτα από γυναίκες.

Το πλήρωμα κάθισε στις θέσεις και οι αρχηγοί των δύο ομάδων έπρεπε να πάρουν το μικρόφωνο και να παρουσιάσουν τα μενού που ετοίμασαν. Η Άλκηστις παρουσίασε το μενού της μπλε ομάδας αλλά ο Ζαχίρ προτίμησε να μην κάνει ο ίδιος την παρουσίαση του μενού της δικής του ομάδας. Έβαλε στη θέση του τον Χρήστο «γιατί μιλάει ωραία και είναι όμορφο παιδί, έχει και ωραία μάτια» όπως είπε.

Έτσι ο Χρήστος πήρε το μικρόφωνο και απέδειξε πως εκτός από αθόρυβος, αποτελεσματικός και φυσικά «Κρατς» του MasterChef είναι και «γύπας» με το γυναικείο κοινό.

«Καλησπέρα και από μένα. Ονομάζομαι Μπάρκας Χρήστος και είναι τιμή μου που εκπροσωπώ την ομάδα μου να παρουσιάσω το μενού μπροστά στις πιο όμορφες υπάρξεις που πάντα ζεστά εξυπηρετούν στις πτήσεις της Aegean και Olympic Air» είπε, με τα μέλη του πληρώματος να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και τον Σωτήρη Κοντιζά να παρεμβαίνει και να λέει «Σατανάς, σατανάς!», χρησιμοποιώντας έναν αγαπημένο χαρακτηρισμό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Ο Χρήστος πάντως, μιλώντας αργότερα στην κάμερα, επέστρεψε στον μάλλον ντροπαλό εαυτό του. «Πρώτη φορά βρίσκομαι μπροστά σε τόσο μεγάλο γυναικείο κοινό. Ντράπηκα; Κοκκίνησα; Δεν ξέρω, κόμπλαρα…».