Με αμείωτο ενδιαφέρον και αρκετές ανατροπές συνεχίζεται το MasterChef 3, στο Star. Στο αποψινό επεισόδιο είναι η μέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας και τα στοιχεία παρατίθενται από τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, προκειμένου να δουν οι δύο ομάδες ξεκάθαρα τι συνέβη στην ομαδική δοκιμασία.

Λάθος επιλογές, μικρές αστοχίες αλλά σημαντικές λεπτομέρειες, έκριναν το αποτέλεσμα. Ποια ομάδα έκανε την διαφορά και ποια ικανοποίησε γευστικά τους 50 καλεσμένους;

Η νικήτρια ομάδα με οδηγό τον Γιάννη Αποστολάκη θα βρεθεί σε ένα μαγευτικό χώρο στην καρδιά της Αθήνας να απολαμβάνει ένα share styling menu, βασισμένο σε εξαιρετικά υλικά, τα οποία παράγονται με ηθικές πρακτικές.

Παράλληλα, στην κουζίνα του MasterChef,  τα μέλη της χαμένης ομάδας, πριν αγωνιστούν για την πολυπόθητη ασυλία, μένουν έκπληκτά μπροστά σε μια ακόμα ανατροπή στους κανόνες του διαγωνισμού.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.