Θα συνεχίσει άραγε ο Κωστής Μαραβέγιας το σερί των νικών στο «The Voice»; Ή κάποιος από τους υπόλοιπους τρεις coaches θα του πάρει τον τίτλο; Την απάντηση θα τη γνωρίζει το τηλεοπτικό κοινό σε λίγες ώρες, μιας και απόψε το βράδυ, στις 9μ.μ. ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του μουσικού show του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, που θα είναι εναρμονισμένες με το εορταστικό κλίμα των ημερών. Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς θα ανέβουν στη σκηνή και θα ερμηνεύσουν αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιάζει τη λαμπερή βραδιά και θα τραγουδήσει ζωντανά ένα κομμάτι-έκπληξη, που όλοι περιμένουν με αγωνία να ακούσουν μετά την επιτυχία που σημείωσαν τα τραγούδια στους δύο προηγούμενους τελικούς. Και η Λάουρα Νάργες, από το Social Μedia Room θα μεταφέρει τον παλμό από τα social media και θα διαβάζει τα tweets των τηλεθεατών.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο είναι :

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Λεμονιά Μπέζα, Μαρία Ιερωνυμάκη

Από την ομάδα του Πάνου  Μουζουράκη: Ζάχος Καραμπάσης

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Αριάδνη Νεoφύτου, Κλαυδία Παπαδοπούλου, Αλέξης Πρεβενάς

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Μαρίνα Τζιανγουιρθ, Λούης Παναγιώτου.