Έφτασε η μέρα του μεγάλου τελικού του φετινού Voice και οι τηλεθεατές είναι καθηλωμένοι για την έκβαση του γνωστού παιχνιδιού τραγουδιού του ΣΚΑΙ. Οι τέσσερις coaches φόρεσαν τα καλά τους και περιμένουν τις τελευταίες ερμηνείες των διαγωνιζομένων τους.

Αυτός που έκλεψε για άλλη μία φορά την παράσταση ωστόσο ήταν ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης με το σκετς αλλά και το ποτ πουρί τραγούδι που τρόλαρε τους Μαραβέγια, Μουζουράκη, Παπαρίζου και Ρουβά. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής επανήλθε και φέτος δυναμικά στη σκηνή του show. Αρχικά είπε πως δεν έχει ετοιμάσει κάποιο τραγούδι, λόγω κόπωσης, καθώς ακολουθεί αύριο ο τελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Στη συνέχεια, όμως, έδειξε πως έκανε… μπλόφα!

THE VOICE

Ο Γιώργος Καπουτζίδης όμως αποκάλυψε γρήγορα πως έλεγε ψέματα, και τραγούδησε 4 τραγούδια σε παραλλαγή, κάνοντας πλάκα στους coaches. Συγκεκριμένα, άλλαξε τα «Που να βρω μια να σου μοιάζει» του Κωστή Μαραβέγια, «Madame» του Πάνου Μουζουράκη, «Αναπάντητες κλήσεις» της Έλενας Παπαρίζου και «Άντεξα» του Σάκη Ρουβά.

THE VOICE

Ειδικά για την περίπτωση του Σάκη Ρουβά όμως το πήγε ένα βήμα παραπέρα καθώς ο παρουσιαστής προσπάθησε να μιμηθεί ακριβώς και τη φωνή του, ενώ φόρεσε και φούστα, κάτι που προκάλεσε έκπληξη.

THE VOICE THE VOICE THE VOICE καπουτζιδης