Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Δευτέρα. Ένας επιτυχημένος καρδιοχειρουργός αναπτύσσει φιλίες με ένα ορφανό 16χρονο αγόρι, που «διεισδύει» αργά και μεθοδικά στην οικογένειά του με ολέθριες συνέπειες. Ο πόλεμος γεύσεων του Jamie Oliver και του Jimmy Doherty συνεχίζεται και μια κορυφαία σεφ μάς ξεναγεί σε κάποια από τα καλύτερα καφέ της Νέας Ζηλανδίας. Λίγο μετά, ένας υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στο Παρίσι συνοδεύει έναν σκληροτράχηλο πράκτορα σε μια μυστική επιχείρηση εξόντωσης μιας ομάδας τρομοκρατών. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

The Killing of a Sacred Deer

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν, Μπάρι Κέγκαν, Ράφι Κάσιντι Διάρκεια: 121′

[sidequote] Απολαύστε στο Vodafone TV τη βραβευμένη ταινία: The Killing of a Sacred Deer[/sidequote] Ο Steven είναι ένας διαπρεπής καρδιοχειρουργός, παντρεμένος με την Anna, μία καταξιωμένη οφθαλμίατρο. Είναι ευκατάστατοι και ζουν ευτυχισμένοι με τα δύο τους παιδιά, την έφηβη Kim και τον δωδεκάχρονο Bob. O Steven έχει αναπτύξει φιλική σχέση με τον Martin, ένα δεκαεξάχρονο αγόρι, ορφανό από πατέρα, το οποίο έχει υπό την προστασία του. Τα πράγματα παίρνουν ολέθρια τροπή όταν ο Steven συστήνει τον Martin στην οικογένεια του. Το νεαρό αγόρι αναστατώνει τον κόσμο τους και υποχρεώνει τον Steven να επιλέξει ανάμεσα σε μια ακραία θυσία ή τον κίνδυνο να χάσει τα πάντα.

Jamie & Jimmy’s Food Fight Club

Vodafone TV on demand Δες τα επεισόδια 1-5 του 6ου κύκλου μέσα από το Fox Play στο Vodafone TV Στην επιτυχημένη αυτή σειρά, ο Jamie Oliver και ο Jimmy Doherty επιστρέφουν στο μαγαζί τους, στο τέρμα της προβλήτας του Southend. Ενώ ο Jamie μαγειρεύει τις καλύτερες συνταγές για το σαββατοκύριακο, ο Jimmy σηκώνει τα μανίκια και δημιουργεί έναν έξυπνο συνδυασμό κουζινικών εργαλείων από το μηδέν. Για τον 6ο κύκλο, οι δυο σεφ μαθαίνουν σε διάσημους φίλους τους, όπως οι Liv Tyler, Mark Hamill και Josh Hartnett, πώς να μαγειρεύουν τα πιάτα που πάντα τους άρεσαν. Οι δυο φίλοι επίσης βγαίνουν στο δρόμο και παρουσιάζουν στο κοινό, τις νέες γαστρονομικές αναζητήσεις τους, οι οποίες περιλαμβάνουν πεντανόστιμα μύδια, βιολογικό γάλα και τα πιο νόστιμα βιώσιμα ψάρια των θαλασσών μας.

Μυστικά Καφέ

ΕΡΤ2, 14:00 Η Tζούλι Λε Κλερκ είναι κορυφαία σεφ, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και πρώην ιδιοκτήτρια καφέ και μας ξεναγεί σε κάποια από τα καλύτερα καφέ της Νέας Ζηλανδίας. Μιλά με τους ιδιοκτήτες που διηγούνται πώς ξεκίνησαν και ποια είναι τα διάσημα πιάτα τους, όπως και τα μυστικά πίσω τους.

Από το Παρίσι με Αγάπη

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Πιέρ Μορέλ Πρωταγωνιστούν: Τζον Τραβόλτα, Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, Κάσια Σμούτνιακ, Ρίτσαρντ Ντέρντεν Διάρκεια: 84′ Ο Τζέιμς Ρις, υπασπιστής του Αμερικανού Πρέσβη στην Γαλλία, ζει μια αξιοζήλευτη ζωή στο Παρίσι. Όμως το πραγματικό του πάθος είναι η δεύτερη δουλειά του ως ασκούμενος της CIA. Ο Τζέιμς επιθυμεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να γίνει ένας γνήσιος πράκτορας και να ζήσει την αληθινή δράση. Όταν επιτέλους αναλαμβάνει την πρώτη του αποστολή, σπεύδει να συναντήσει τον συνεργάτη του και ειδικό πράκτορα, Τσάρλι Γουόξ, ο οποίος έρχεται στο Παρίσι προκειμένου να εμποδίσει μια τρομοκρατική επίθεση. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!