Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Πέμπτη. Μια καθηγήτρια γλωσσολογίας και μητέρα τριών παιδιών αντιλαμβάνεται πως αρχίζει να χάνει σιγά σιγά τη μνήμη της.  Στο ντοκιμαντέρ «Από Αγκαθι Ρόδο», παρουσιάζονται άνθρωποι που αγαπούν τη γλώσσα, ενώ στη συνέχεια ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τη Χιμπέρνιαν. Λίγο μετά, ένας γκάνγκστερ αποφασίζει να συνεργαστεί με το FBI κερδίζοντας μυστική ασυλία για τις πράξεις του. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Still Alice

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Γκλέιτζερ, Γουός Γουέστμορλαντ Πρωταγωνιστούν: Τζούλιαν Μουρ, Άλεκ Μπάλντουιν, Κρίστεν Στιούαρτ Διάρκεια: 99′

[sidequote]Απολαύστε στο Vodafone TV τη βραβευμένη ταινία: Still Alice[/sidequote] Η Dr.Alice Howland έχει τα πάντα. Είναι μία καταξιωμένη ακαδημαϊκός γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, μία ευτυχισμένη σύζυγος και μητέρα τριών, μεγάλων πια, παιδιών. Όταν η μνήμη της αρχίζει να την προδίδει, αρχικά δεν δίνει σημασία. Αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν χάνεται στην ίδια της τη γειτονιά. Ο προσωπικός αγώνας με αντίπαλο τη μη αναστρέψιμη νόσο του Αλτσχάιμερ μόλις ξεκινά.

Από αγκάθι ρόδο: «Γλώσσα»

ΕΡΤ2, 20:00 Σκηνοθεσία: Νικόλ Αλεξανδροπούλου Η γλώσσα του γηπέδου, η γλώσσα των νέων, η γλώσσα του δρόμου, η γλώσσα του ποιητή… Οι λέξεις και η σύνθεσή τους αλλάζουν ανάλογα με τον φέροντα αλλά και την εποχή. Η γλώσσα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αναπνέει πάντα στους σύγχρονους ρυθμούς. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ξεφυλλίζει μυθιστορήματα και λεξικά, ψάχνει μεταφράσεις, μπαίνει στο ίντερνετ, ψηλαφώντας την εξέλιξη του λόγου. Συνομιλεί με τον καθηγητή Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Χριστόφορο Χαραλαμπάκη, για την ανανέωση των γλωσσικών ιδιωμάτων, με τον Βρετανό ποιητή και μεταφραστή David Harsent που ερμήνευσε -μεταξύ άλλων- τον Γιάννη Ρίτσο, καθώς και με τον νεαρό Αμερικανό Jacob Moe, ο οποίος μεταφράζει ελληνική λογοτεχνία στα βραζιλιάνικα.

Αστέρας Τρίπολης – Χιμπέρνιαν

Παρακολούθησε ζωντανά τον αγώνα στο Vodafone TV, μέσα από το κανάλι Novasports 2HD στις 21:00 Δες τον προκριματικό αγώνα του Europa League μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Χιμπέρνιαν.

Ανίερη Συμμαχία

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Σκοτ Κούπερ Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Τζόελ Έγκερτον, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Σιένα Μίλερ, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Ντακότα Τζόνσον, Κέβιν Μπέικον Διάρκεια: 122′ Στη Νότια Βοστόνη της δεκαετίας του ’70, ο πράκτορας του FBI, Τζον Κόνολι πείθει τον Ιρλανδό μαφιόζο Τζέιμς «Γουάιτι» Μπάλτζερ να συνεργαστεί με το FBI ενάντια σε ένα κοινό στόχο: την ιταλική μαφία. Η δραματική αυτή ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία μιας ανίερης συμμαχίας, η οποία ξέφυγε κάθε ελέγχου, επιτρέποντας στον Γουάιτι να διεισδύσει στους κύκλους της έννομης τάξης, να αποκτήσει έλεγχο και να γίνει ένας από τους πιο αδίστακτους και διαβόητους γκάνγκστερ στην ιστορία της Βοστόνης. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!