Από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη θα ταξιδέψουμε για τις ανάγκες των πρώτων επεισοδίων του «Κάτι ψήνεται» που ξεκινά από αυτή τη Δευτέρα, συγκεκριμένα από τα Χανιά ως την Αλεξανδρούπολη.

Η σεζόν ξεκινά από τα Χανιά της Κρήτης με πέντε ευδιάθετους συμμετέχοντες. Η πρώτη εργάζεται στις Ένοπλες Δυνάμεις και μπορεί κάποιος να φανταστεί πόσο καλά οργανωμένη και προετοιμασμένη μπορεί να είναι. Το μενού της θα περιέχει φρέσκα υλικά από τον κήπο των γονιών της και το κοτέτσι τους.

Η επόμενη οικοδέσποινα είναι μια απίστευτα γλυκιά και ενεργητική γυναίκα με επιρροές από το εξωτερικό, κάτι που θα φανεί στο μενού που θα ετοιμάσει. Θα δούμε όμως και παραδοσιακά κρητικά μεζεδάκια από έναν νεαρό οικοδεσπότη που έχει τη δική του κρητική ταβέρνα.

Τη δεύτερη εβδομάδα θα ταξιδέψουμε στην Αλεξανδρούπολη και θα γνωρίσουμε 5 ενθουσιώδεις και καλόκαρδους οικοδεσπότες, όπως την 16χρονη Κατερίνα, η οποία μάλιστα είναι και θαυμάστρια της εκπομπής “Δέστε τους” και θα παρουσιάσει τη δική της χορογραφία για τον χορό της Μαρίας Ηλιάκη.

Ο 67χρονος Θεόδωρος, είναι ένας ακόμη από τους οικοδεσπότες, ο οποίος με τον ενθουσιασμό του και το κέφι του μοιάζει να είναι 25 χρονών. Στην ομάδα έχουμε και μία γνωστή τραγουδίστρια από την Αλεξανδρούπολη: Η Αμαλία Δούκα θα διασκεδάσει τους καλεσμένους της με τα τραγούδια της.