Λεπτό προς λεπτό σκοπεύουν να καλύψουν ο Alpha και το Star τον πολυσυζητημένο γάμο της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ζωντανές συνδέσεις, μεταδόσεις, αλλά και αναλύσεις «ειδικών» του βασιλικού πρωτοκόλλου θα επιστρατεύσουν τα δυο κανάλια, σύμφωνα με την Espresso.

Στο Star η «Πρωινή Μελέτη» θα είναι στις επάλξεις από τις 7 το πρωί. Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου θα μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες, όπως με ποιο πρωτόκολλο θα καθίσουν οι επίσημοι, αλλά και ποιοι σχεδιαστές μόδας έντυσαν τις καλεσμένες. Τη σκυτάλη θα παραλάβει ο Θοδωρής Δρακάκης με έκτακτη εκπομπή για το γάμο. Ξεναγός στο ταξίδι αυτό θα είναι ο δημοσιογράφος- συγγραφέας, Χρήστος Ζαμπούνης, ενώ το «Super Star» και το «Αξίζει να το δεις» θα συνεχίσουν το μαραθώνιο του Star.

Από τις 7 το πρωί όμως θα δώσει τη μάχη του και ο Alpha. Η απεσταλμένη του σταθμού, Βίκυ Χαντζή, θα μεταφέρει την εορταστική ατμόσφαιρα του Λονδίνου σε όλες τις καθημερινές εκπομπές («Πάνω στην ώρα», «Καφές με την Ελένη», «Κους κους το μεσημέρι» και «Δέστε τους», ενώ η ενημέρωση θα συνεχιστεί και στα δελτία ειδήσεων του σταθμού. Στο internet θα βρίσκεται η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία θα αναλάβει να μεταφέρει με το δικό της τρόπο, τα όσα θα συμβούν.