Το νέο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έρχεται αύριο, Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 20:00 και νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους για να ανακατέψουν την ιστορία και να ξεκινήσουν νέες περιπέτειες για τους ήρωες.

Συγκεκριμένα: Η Βούλα εξακολουθεί να «εμφανίζεται» στον Βαγγέλη, ο Άγγελος και η Βέλη βοηθούν τον Κανάτη να νοικιάσει το σπίτι τους, ο Ηλίας νιώθει μόνος του μέσα στον γάμο του με την Καίτη και η Ξένια προσπαθεί να κρύψει απ’ τον Μπάμπη το μυστικό της Σοφίας.

Ο Άγγελος δέχεται μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση και φοβάται πώς να το πει στη Βέλη λίγο πριν φύγουν για Αμοργό. Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Μηνά να ξαναγυρίσει στη δουλειά, ενώ η Βούλα εξακολουθεί να εμφανίζεται μόνο στον Βαγγέλη, που έχει φρικάρει. Ο Ηλίας αρχίζει να μετανιώνει που αποφάσισε να ζήσει το μοντέλο της πολυσυλλεκτικής οικογένειας. Η Ξένια προσπαθεί να μάθει το μυστικό που της κρύβει η Σοφία

Guest εμφανίσεις θα κάνουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Χρανιώτης, Ελπίδα Νικολάου, Δημήτρης Τσικλής, Αναστασία Παπαδημητρίου

Επίσης, στο νέο επεισόδιο θα δούμε πως: Ο Κανάτης αποφασίζει να νοικιάσει το σπίτι και ο Άγγελος με τη Βέλη τον βοηθάνε να βρει ενοικιαστή. Το φάντασμα της Βούλας εξακολουθεί να τριγυρίζει στα γνώριμα λημέρια κι ο Βαγγέλης αναρωτιέται γιατί τη βλέπει μόνο αυτός και όχι κι ο Μηνάς. Ο Ηλίας προσπαθεί να πει στην Καίτη, πως νιώθει πολύ μόνος του, σε αυτόν το γάμο.

Ο Μπάμπης παρατηρεί, πως η Ξένια συμπεριφέρεται περίεργα και ανησυχεί πως κάτι συμβαίνει. Η Ξένια, προκειμένου να του αποκρύψει την αλήθεια, πως η Σοφία σκέφτεται να χωρίσει, του λέει πως τσακώθηκε με τη μάνα του. Κι ο Μπάμπης κάνει την επανάστασή του, κόντρα στη μάνα του.

Guest εμφανίσεις θα κάνουν οι ηθοποιοί: Ελπίδα Νικολάου, Δημήτρης Τσίκλης, Στάθης Κόικας, Εριέττα Μανούρη, Βίκτωρας Νίνης