Όπως έγινε γνωστό σήμερα, η Ελεονώρα Μελέτη ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές της τον Σεπτέμβρη. Μετά την ανακοίνωση του σταθμού, η παρουσιάστρια έσπευσε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι που θα συνεχίσει να είναι μέλος του σταθμού.

Αναρτώντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός αυτό, ενώ στη φωτογραφία φαίνεται αρκετά αισιόδοξη για το μέλλον. Η ίδια έγραψε πως ήξερε εδώ και μήνες την απόφαση του σταθμού και πως πρόκειται για «μια όμορφη συνεργασία, με ανθρώπους που εκτιμώ κ συνεργάζομαι πολλά χρόνια».

Δείτε την ανάρτησή της:

«Έτσι ακριβώς είμαι αυτή τη στιγμή που μόλις έλαβα την ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας μας με το Mega. Μπορεί να βγήκε σήμερα, όλα τα άλλα, όμως, τα ξέρουμε εδώ και μήνες.

Αυτό δεν την κάνει λιγότερο σημαντική κ όμορφη! Πολύ όμορφη θα έλεγα! Μια συγκινητική αναφορά σε μια όμορφη συνεργασία, με ανθρώπους που εκτιμώ κ συνεργάζομαι πολλά χρόνια. Καλή σεζόν… Ραντεβού το Σεπτέμβρη».