Η Άντζυ Σαμίου σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, είπε ότι διετέλεσε εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πως είδε μαμάδες να φέρνουν ΑμεΑ και «να ψηφίζουν για λογαριασμό τους Νέα Δημοκρατία». Τις δηλώσεις αυτές, το δίδυμο των «Αταίριαστων» τις μάθανε ενώ βρισκόντουσαν χθες στον αέρα του ραδιοφώνου κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους. Σήμερα (24/05), ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αταίριαστοι», αναφέρθηκε στην Άντζυ Σαμίου και της επεσήμανε πως πριν σχολιάσει κάποιο θέμα θα πρέπει πρώτα να ενημερώνεται.

«Αν θες να μάθεις, πρέπει να μαθαίνεις και να ενημερώνεσαι για διάφορα θέματα. Πριν το σχολιάσεις, πρέπει να ενημερώνεσαι. Αναφερόμαστε στην κυρία Σαμίου. Η κυρία Σαμίου βγήκε κι έκανε κάποιες δηλώσεις που ήταν εφορευτική επιτροπή, εξαιρετική τραγουδίστρια δεν το συζητώ, έχουμε χορέψει πολύ με τα τραγούδια της. Όταν κάνεις κάποιες δηλώσεις, πρέπει να είσαι ενημερωμένος», είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

Ο Χρήστος Κούτρας είπε στη συνέχεια: «Μας έστειλαν μαμάδες που έχουν παιδιά με αναπηρία μηνύματα. Η κυβέρνηση η προηγούμενη έχει θεσπίσει τον προσωπικό βοηθό. Αυτό μας είπε μία μαμά χθες, ότι είχε σαν αποτέλεσμα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που φροντίζει το παιδί της 24 ώρες το 24ωρο να βγει έξω, να βγει έξω να πιει έναν καφέ. Προφανώς θα πάει να ψηφίσει κυρία Σαμίου. Μην ψάχνετε άλλα σενάρια και ας μην κάνουμε δηλώσεις και τοποθετήσεις που μπορεί να προσβάλλουν έναν άνθρωπο».