Ο Άρης Πορτοσάλτε, χθες (18/05) αναφέρθηκε στην Άντζυ Σαμίου και τη σχέση της με τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα». «Από την κυβέρνηση των προοδευτικών πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, δηλαδή, τα σκαλιά κατέβαιναν που λέει και η Άντζυ. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που λέει και η Άντζυ που είναι δικιά μας. Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά» ανέφερε ο δημοσιογράφος στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Η Άντζυ Σαμίου, το πρωί της Παρασκευής (19/05) σχολίασε την αναφορά του Άρη Πορτοσάλτε στο πρόσωπό της ενώ διευκρίνισε πως δεν πολιτεύεται.

«Ο κύριος Πορτοσάλτε είναι ιδιοφυΐα στα fake news. Τον συγχαίρω γιατί η μόνη αλήθεια που τον έχω ακούσει να λέει μέχρι σήμερα είναι να λέει ότι “η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ”. Τι θα πει από παλιά; Πόσο παλιό είναι το ΣΥΡΙΖΑ; Νομίζω ότι ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και αυτιά και ακούει. Έχει και κρίση. Ελπίζω στην ορθή κρίση του κόσμου για να καταλάβει ποιοι τον κοροϊδεύουν, ποιοι τον παραπλανούν και ποιοι του λένε την αλήθεια. Και θέλω να πιστεύω στην κρίση του κόσμου» είπε η Άντζυ Σαμίου στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1.

«Δεν πολιτεύομαι, εγώ απλώς ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πολιτεύομαι γιατί δεν υπάρχει λόγος να πολιτευτώ. Αν βέβαια γίνει κάποια στιγμή, αν τύχει, αν μπορέσω κάποια στιγμή να προσφέρω, θα το σκεφτώ. Ποτέ δεν βάζω το απόλυτο όχι σε αυτό. Όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Ο κάθε πολίτης πρέπει να εκφέρει την γνώμη του και να μιλάει για τα πολιτικά, αλλιώς είμαστε χαμένοι από χέρι. Μπορώ να πω ότι κάποιοι σαν τον Πορτοσάλτε, μας αναγκάζουν να πούμε κι εμείς μια αλήθεια» είπε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Κάπως πρέπει να αντιστρέψεις αυτό το αρνητικό, αυτό το ψεύτικο ας πούμε, αυτήν την παραπληροφόρηση. Το ψέμα πρέπει να το πολεμήσεις με την αλήθεια και ποιος θα πει την αλήθεια αν όχι οι απλοί πολίτες;».