Η 44χρονη σταρ του Χόλιγουντ Rachel McAdams έδειξε τις αξύριστες μασχάλες της σε μια φωτογράφιση με το Bustle που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, με το ηλεκτρονικό γυναικείο περιοδικό να σημειώνει ότι η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών ζήτησε οι φωτογραφίες της να επεξεργαστούν όσο το δυνατόν λιγότερο.

«Έχω αποκτήσει δύο παιδιά. Αυτό είναι το σώμα μου και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να το αντανακλάμε πίσω στον κόσμο», δήλωσε στη συνέντευξη που τη συνοδεύει. «Είναι εντάξει να δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου και να δουλεύεις γι’ αυτό και να είσαι υγιής, αλλά αυτό είναι διαφορετικό για τον καθένα».

Σε μια φωτογραφία, διακρίνονται οι τρίχες στις μασχάλες της καθώς ξαπλώνει σε έναν κόκκινο καναπέ. Διακρίνονται και πάλι σε μια άλλη φωτογραφία που τη δείχνει να στέκεται με το ένα χέρι πίσω από την πλάτη της, ενώ φοράει ένα λευκό φόρεμα.

Η McAdams, η οποία προωθεί την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Judy Blume «Are You There God? It’s Me, Margaret», έχει έναν γιο 5 ετών και μια κόρη 2 ετών με τον επί χρόνια σύντροφό της, τον σεναριογράφο Jamie Linden, 42 ετών.

Το ζευγάρι κρατάει την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η McAdams αστειεύτηκε στο Bustle ότι «ένιωθε σαν μηχανή γάλακτος» ενώ αντλούσε και θήλαζε ανάμεσα στις σκηνές της ταινίας.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του Bustle στο YouTube, η McAdams δίνει στον προεφηβικό εαυτό της συμβουλές για την ενηλικίωση – συμπεριλαμβανομένης της απόφασης να αρχίσει να ξυρίζει τα πόδια της.

«Λοιπόν, θα σου δώσω τη συμβουλή που μου έδωσε η μητέρα σου», ξεκίνησε. «”Μόλις ξεκινήσεις, δεν μπορείς ποτέ να σταματήσεις” και θυμάμαι να γουρλώνω τα μάτια μου γι’ αυτό και να σκέφτομαι: “Αχ, αυτή δεν είναι η διασκεδαστική απάντηση”, αλλά είναι τόσο αληθινή».

«Η ζωή είναι μεγάλη, το ξύρισμα είναι συχνό, αλλά αν είναι να το προχωρήσεις έτσι κι αλλιώς, πρόσεχε τα κόκαλα στον αστράγαλο, τις κνήμες», συμβούλευσε η McAdams

«Θα πας στην κατασκήνωση και θα νομίζεις ότι είναι εντάξει να ξυρίζεσαι χωρίς κρέμα ξυρίσματος, και θα είναι τρομερό», συνέχισε, προφανώς αντλώντας από τη δική της εμπειρία.

«Να έχεις πάντα κρέμα ξυρίσματος μαζί σου, και μετά, αν θελήσεις να σταματήσεις να ξυρίζεσαι πάλι μια μέρα, δεν πειράζει κι αυτό», κατέληξε η McAdams.

Οι αντιδράσεις στα social media

Οι αξύριστες μασχάλες της προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θεέ μου… έχει περισσότερες τρίχες στη μασχάλη από εμένα. Δεν είμαι σίγουρος ποιος ακριβώς θέλει πραγματικά τρίχες στη μασχάλη. Είναι κάπως άχρηστες», έγραψε κάποιος στο Twitter.

«Αυτό είναι απλώς άσχημο», υποστήριξε ένας άλλος.

Κάποιος μάλιστα έδωσε το παρατσούκλι «Rachel McArmpitts» στην πρωταγωνίστρια του «The Notebook».

Εν τω μεταξύ, στο Instagram του Bustle, οι θαυμαστές επαίνεσαν τη McAdams που ήταν αληθινή στη φωτογράφιση.

«Τη λατρεύω που αγκαλιάζει τη φυσική της ομορφιά!!!», σημείωσε ένας.

«Μία από τις λίγες celebrities στο Χόλιγουντ που αγκαλιάζει τη φυσική της ομορφιά και δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Τόσος σεβασμός γι’ αυτήν», ανέφερε ένας άλλος.