Τη γνωρίσαμε μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Μια τρύπα στο νερό» στο πλάι του Γιώργου Πυρπασόπουλου. Αν και το τηλεοπτικό «βάπτισμα» είχε πολύ νερό, η Ευγενία Γκιζέλη δεν κάνει βιαστικά βήματα, αφού είναι αποφασισμένη να μην τα κάνει μούσκεμα.

Οι σημαντικότερες απαντήσεις της σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso.

-Είσαι μια πολύ όμορφη κοπέλα. Οι κατακτήσεις στον ανδρικό πληθυσμό είναι πολλές ή φοβούνται να σε πλησιάσουν;
Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Το θέμα είναι ότι νιώθω καλά με τον εαυτό μου και sexy. Όσο για τους άνδρες μπορώ να πω ότι με φλερτάρουν. Μη φανταστείς όμως και πάρα πολύ. Φοβούνται νομίζω λίγο το επάγγελμα, αλλά αν καθίσω μαζί με κάποιο αγόρι έστω μια ώρα και μιλήσω, θα καταλάβει ότι το μυαλό μου είναι μέσα στο κεφάλι μου. Είναι σημαντικό αυτό που σου λέω για τη δουλειά αυτή.

-Δήλωσες συμμετοχή στα Playmate και δεν πήρες κάποιον τίτλο. Μάλιστα είχες εκφράσει παράπονα για τα αποτελέσματα. Μετάνιωσες που έλαβες μέρος;
Είχα στεναχωρηθεί πολύ και νομίζω ότι αδικήθηκα. Το έλεγαν και το υποστήριζαν όλοι. Είχα πει τότε ότι ο χρόνος θα δείξει ποιες κοπέλες άξιζαν να πάρουν τον τίτλο και ποιες όχι. Και τα πράγματα έναν χρόνο μετά είναι ξεκάθαρα. Πήρα το αίμα μου πίσω και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Μη με ρωτήσεις αν θα ξαναπήγαινα, γιατί θα σου έλεγα ναι! Με μερικές κοπέλες κάνουμε ακόμα παρέα και η εμπειρία ήταν μοναδική.

-Θα λάμβανες μέρος στο «The next top model» ή στο «Big Brother» για να γίνεις πιο γνωστή;

Θεωρώ το «The next top model» τραγικό! Θέλω να πω στα κορίτσια που θέλουν να μπουν στο χώρο και είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα, ότι ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Επίσης, σιχαίνομαι το «Βig Brother.