Ξαφνιάστηκαν όσοι περνούσαν από δρόμο του βόρειου Λονδίνου με το θέαμα που αντίκρισαν. Η έγκυος Κέιτ Μίντλετον ολόγυμνη να ποζάρει αλά Ντέμι Μουρ –στο περίφημο εξώφυλλο της τελευταίας προ ετών στο Vanity Fair.

Μάλιστα, η Δούκισσα του Κέμπριτζ -που είναι ξανά έγκυος- εμφανιζόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και στην κοιλιά της ακουμπούσε ένα στέμμα, ενώ από κάτω ήταν γραμμένος ο τίτλος: «Game Of Thrones». Και πάνω απ’ όλα ήταν χαμογελαστή. Αυτό ήταν ένα γκράφιτι που εμφανίστηκε την Τετάρτη το βράδυ και σίγουρα δε χαροποίησε καθόλου τους… ενοίκους των ανακτόρων του Μπάκινχαμ.

Το έργο… τέχνης ήταν ζωγραφισμένο έξω από τη γκαλερί Faith Inc στην οδό Insligton και δημιουργός του είναι ο ανερχόμενος καλλιτέχνης του δρόμου που είναι γνωστός ως Πήγασος (Pegasus) και θεωρείται ο επόμενος Μπάνσκι, ο οποίος έκανε διάσημη τη street art παγκοσμίως.

Ο εκπρόσωπος της Faith Inc Gallery τόνισε ότι: «(Ο Πήγασος) Πέρασε όλη τη νύχτα δημιουργώντας την εικόνα της Κέιτ επειδή εκείνη δείχνει ιδιαίτερα υπέρ αυτής της συνοικίας και οι άνθρωποι εδώ τη λατρεύουν γι’ αυτό. Έχει περάσει μόλις μια μέρα και έχω ήδη δύο προσφορές για να τα αγοράσουν αν το βγάλουμε από τον τοίχο, πράγμα που δεν μπορεί να συμβεί έτσι κι αλλιώς».

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πήγασος, ο οποίος έχει κάνει γνωστό μόνο το μικρό του όνομα, Κρις, έχει ασχοληθεί με τη δούκισσα του Κέιμπριτζ. Μόλις γέννησε τον πρίγκιπα Γεώργιο, ο καλλιτέχνης εμπνεύστηκε και είδε μαμά και υιό σαν Μαρία με το Θείο Βρέφος.