«Έπειτα από σκληρή δουλειά και εργατικότητα, πέτυχα επιτέλους το όνειρο της ζωής μου», εκμυστηρεύεται ο Άρνι για να συνεχίσει: «Δεν είναι ο νέος “Εξολοθρευτής” ή το καινούριο “Κόναν: Ο Βάρβαρος” ή τίποτα τέτοιο. Επιτέλους, κατέχω το δικό μου [κάτι «γαλλικά»] τανκ!».

Με το οποίο θα συντρίψει τα πάντα, σωστά; «Ναι», μας απαντά εμφατικά.

Ο Άρνολντ δεν θα απολαύσει ωστόσο το νέο του παιχνίδι μόνος, καθώς μας καλεί όλους στο Λος Άντζελες για να μοιραστούμε λίγη από την καταστρεπτική του χαρά.

Το μόνο που μένει είναι να συμβάλουμε με 10 δολάρια στο φιλανθρωπικό πρόγραμμά του Omaze.com και ποιος ξέρει, μπορεί να βρεθούμε δίπλα στον πρώην κυβερνήτη να απολαύσουμε λίγη παραδοσιακή καταστροφή!

Αν λοιπόν οι απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα «θέλετε να γνωρίσετε τον Σβαρτσενέγγερ;», «θέλετε να επισκεφτείτε το Λος Άντζελες;», «θέλετε να οδηγήσετε άρμα μάχης;», «θέλετε να σπάσετε πράγματα με ένα τανκ;» είναι «ναι σε όλα», τότε μπείτε στον φιλανθρωπικό διαγωνισμό που έστησε ο Άρνι.

Το 49 τόνων και 750 αλόγων άρμα μάχης M48 Patton του Σβαρτσενέγκερ, ένα πραγματικό πολεμικό τανκ δηλαδή, περιμένει άπαντες να πατήσουν τα αντικείμενα μάλιστα της αρεσκείας τους (όλο και κάποια ιδέα θα έχετε, δεν μπορεί!)…