Για την πορεία του στη μουσική αλλά και για την επιθυμία του να συνεργαστεί επαγγελματικά με τη Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης που φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «South City» των νοτίων προαστίων.

Αναφορικά με την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Σάκη Μπουλά στην Ακτή Πειραιώς είπε:

«Πριν μια δεκαετία δεν είχα τις επαρκείς γνώσεις και εφόδια για να συμμετέχω σε κάτι αντίστοιχο… λογικό να μην ήμουν έτοιμος. Έπρεπε να αποκτήσω τα κατάλληλα στοιχεία, να ολοκληρώσω ένα μεγάλο κύκλο πορείας, έτσι ώστε τώρα να μπορώ να στέκομαι εδώ και να το αντιμετωπίζω σωστά, κατάλληλα και αποτελεσματικά».

Και συνέχισε: «Μπορεί να πειραματίστηκα με την τέχνη, όμως, ποτέ δεν απομακρύνθηκα από το κεντρικό σημείο αναφοράς μου. Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι και τι αντιπροσωπεύω. Ξέρω ότι έχω καλούς φίλους, αλλά και αρκετούς εχθρούς».

Ποιες είναι, όμως, για τον ίδιο οι αδύναμες στιγμές στη ζωή του; «Αδύναμη στιγμή θα είναι όταν δεν θα υπάρξει το χειροκρότημα. Ο κόσμος είναι πάντοτε ο τελευταίος κριτής… Αυτός που σε ανεβάζει και αυτός που σε κατεβάζει. Όταν δεν θα υπάρξει το χειροκρότημα, κάτι θα έχει πάει στραβά… Είμαι υπόλογος του κόσμου που με παρακολουθεί και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τον σεβαστώ παίρνοντας στα σοβαρά τις αποφάσεις του» εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε πως θα ήθελε στο μέλλον να συνεργαστεί με τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν είναι στα άμεσα επαγγελματικά μου σχέδια, αλλά δεν είναι κάτι που θα ήθελα να απορρίψω. Με τη Ζέτα, εκτός από τη σχέση μας, μπορούμε να συναντηθούμε σαν επαγγελματίες, κάνοντας κάτι δημιουργικό και όμορφο, όπως για παράδειγμα ένα μιούζικαλ. Θα ήθελα να κάναμε ένα μιούζικαλ μαζί».