Για την εφηβεία του αλλά και τι ήταν αυτό που άλλαξε τη ζωή του μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στο «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη χθες το βράδυ.

«Εγώ ήμουν πολύ φλωράκος στο σχολείο, χοντρούλης με αφάνα. Ήμουν πολύ καλός μαθητής, αλλά κ…παιδο. Δεν έδειχνα στον διπλανό μου τίποτα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, συνειδητοποιώ πως δεν με χωνεύει κανείς! Είχα τον “ανθρωποδιώχτη”. Τότε πήγα στο κατηχητικό. Εκεί έμαθα πως δεν έγινε και τίποτα άμα σε πουν χοντρό. Έμαθα να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή, λοιπόν, άρχισα και άλλαζα πράγματα στον τρόπο που συμπεριφερόμουν και, όντως, έγινα τελικά δημοφιλής» παραδέχτηκε ο γνωστός παρουσιαστής.

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως πέρασε και μια εποχή που είχε “ψωνιστεί”, αλλά μίλησε και για την πρώτη του ερωτική απογοήτευση: «Mετά, πέρασα στο άλλο άκρο. Είχα ψωνιστεί τότε που ήμουν στο πανεπιστήμιο και δούλευα το βράδυ μπάρμαν. Την είχα δει “Μπράντον” από το Beverly Hills. Έβγαινα με γυαλί ηλίου και καπαρντίνα. Τα είχα τότε με τη Δέσποινα, την πρώτη μου αγάπη. Και κάποια στιγμή εκείνη δεν με άντεχε άλλο και με χώρισε. Ε, τότε, ένιωσα την πρώτη μου καψούρα. Μια βαθιά στεναχώρια».