Στο «Πρωινό Mou» βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Σχετικά με τη συνεργασία του με το Νίκο Κουρκούλη στο «Φωταέριο» είπε: «Πάμε καλά! Σε μια δύσκολη εποχή, κάναμε μια πολύ ωραία συνεργασία με τον Νίκο Κουρκούλη. Ταιριάξαμε πολύ, επειδή τον ξέρω αρκετά χρόνια. Είχαμε κάνει παρέα, πολύ παλιά. Γνωριστήκαμε στα 17 μου, όταν ήμασταν στην Καβάλα. Είχα πάει να τραγουδήσω και ο Κουρκούλης ήταν ήδη εκεί. Τραγουδούσε εκεί”, ενώ συνέχισε σε άλλο σημείο: “Φέτος είπα να κάνω μια συνεργασία, μια δουλειά που να τη γουστάρω. Μιας και έχω μεγαλώσει – δεν είμαι πιτσιρικάς πια – θέλω να κάνω πράγματα που να περνάω καλά. Επέλεξα τον Νίκο φέτος και έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ καλά».

Ακόμη μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, αναφέροντας: «Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή μου. Γίνεται να είμαι, όπως ήμουν στα 25 μου χρόνια; Με την καλή έννοια πάντα. Εκτιμάς περισσότερο αυτά που σου συμβαίνουν, τη ζωή την ίδια. Αρχίζω να μου αρέσω. Το λέω χαριτωμένα, γιατί αρχίζω να ευχαριστιέμαι ό,τι μου δίνεται. Συμπαντικά ή από τον Θεό, όπως θέλει το λέει ο καθένας. […] Για μένα πιστεύω ότι ο άνθρωπος ωριμάζει, βλέποντας τη ζωή του να περνάει και αρχίζει να εκτιμάει αυτό».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε: «Στον έρωτα παρανοείς. Όταν αγαπάω, αγαπάω. Όταν ερωτεύομαι ή όταν δουλεύω, είμαι εκεί. Με τα μπούνια. Δεν υπάρχει τίποτα διεκπεραιωτικό για μένα. Γι’ αυτό και ευχαριστιέμαι που δεν δουλεύω πλέον επτά μέρες την εβδομάδα, αλλά δύο» τόνισε, ενώ για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας πρόσθεσε: «Αυτό δεν το ξέρω. Αυτό δεν μπορείς να το ορίσεις χρονικά. Είναι να σου ‘ρθει. Εγώ είμαι άνθρωπος του ενεστώτα, του τώρα. Ό,τι συμβαίνει τώρα. Αν η ζωή μου με πάει προς τα εκεί, καλώς. Πιστεύω θα είμαι πολύ πολύ καλός πατέρας».