Μπορεί να δήλωνε τρισευτυχισμένος πατέρας μετά την γέννηση της κόρης του όμως την έχει δει μόνο σε φωτογραφία. Αυτό λέει η πρώην σύντροφός του, Ραφαέλα Φίκο, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε μαιευτήριο της Νάπολης στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η μικρή πήρε το όνομα Πία Φίκο, καθώς ο πατέρας την δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα την αναγνωρίσει.

Ο πρόωρος τοκετός, καθώς το παιδί αναμενόταν να γεννηθεί κοντά στις μέρες των Χριστουγέννων, δεν του επέτρεψε να «είναι παρών» στην γέννησή της, όμως ο 22χρονος Ιταλός στράικερ, παρότι δεν έχει δηλώσει κάτι επισήμως, φέρεται να είναι ενθουσιασμένος με το γεγονός.

Τώρα η Ραφαέλα ξαναχτυπά λέγοντας ότι ο άσος του ποδοσφαίρου έχει δει την κόρη του μόνο σε φωτογραφίες που του έστειλε εκείνη μέσω e-mail.

Η ίδια σε συνέντευξή της, όπου δημοσιεύει και την πρώτη φωτογραφία της Πια, λέει ότι «ο Μπαλοτέλι είναι ανεύθυνος. Δεν ενδιαφέρθηκε ούτε για μένα ούτε για το παιδί μας».

Και συνεχίζει: «Του έστειλα ένα μήνυμα στο κινητό στις 3 τα ξημερώματα που άρχισαν οι πόνοι και στη συνέχεια στις 6:30 που με έβαλαν στο χειρουργείο για να γεννήσω. Αφού γέννησα του ξαναέστειλα. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κάποια στιγμή τον βρήκα στο τηλέφωνο και του είπα ότι γέννησα. Η απάντησή του ήταν ‘’ Εντάξει, δεν με ενδιαφέρει’’ και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Από εκείνη την ημέρα δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Ούτε ενδιαφέρθηκε να δει την κόρη του. Ακόμα κι αν εκείνος δεν θέλει να κάνει πια ένα τεστ DNA, το τεστ θα γίνει και θα δημοσιοποιήσω τα αποτελέσματα για να αποδείξω ότι το παιδί είναι δικό του».

Μάλιστα η ίδια εξομολογείται ότι της είχε μιλήσει και για γάμο αλλά μετά έκανε πίσω χωρίς να της εξηγήσει το γιατί.

Ο Μπαλοτέλι και η Φίκο έχουν χωρίσει απ’ τον περασμένο Απρίλιο, όταν η δεύτερη ανακάλυψε πως την απατάει.

Δυο μήνες αργότερα τον ενημέρωσε πως περιμένει το παιδί του με τον ποδοσφαιριστή να αμφισβητεί πως είναι ο πατέρας ζητώντας να γίνει τεστ DNA.

Το μοντέλο εξοργίστηκε, δίνοντας «τροφή» στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Πριν λίγους μήνες το ζευγάρι έκανε προσπάθεια επανασύνδεσης, η οποία όμως δεν ευοδώθηκε, με αποτέλεσμα να έχουν επικοινωνία ξανά μόλις αυτή τη βδομάδα για τη γέννηση της κόρης τους.