Λιγότερο από δύο μήνες απομένουν έως τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, και το σίγουρο είναι ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν στερείται υποστηρικτών και δη διάσημων και λαμπερών.

Την Τρίτη το βράδι, οργανώθηκε στο Λονδίνο μία εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στην προεκλογική εκστρατεία του αμερικανού προέδρου. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν οι ηθοποιοί Γκουίνεθ Πάλτροου και Κάμερον Ντίαζ, ο σχεδιαστής μόδας Τομ Φορντ και η επικεφαλής της αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντουρ.

Ενώ η Πάλτροου ήταν η προσωποποίηση της κομψότητας, με ένα λευκό απλό φόρεμα, η συνάδελφός της, Κάμερον Ντίαζ δεν τα κατάφερε πολύ καλά. Φορούσε ένα ροζ σύνολο που δεν κολάκευε τη σιλουέτα της και είχε τα μαλλιά της αχτένιστα.

Η εμφάνιση αυτή αποκλείεται να έμεινε ασχολίαστη από την Άννα Γουίντουρ, η οποία δεν είναι και το πιο καλοπροαίρετο άτομο…

Πάντως, η εκδήλωση πέτυχε και οι υποστηρικτές του Ομπάμα συγκέντρωσαν πολλά… αργύρια για τον πρόεδρο. Κάθε πρόσκληση για τη βραδιά κόστιζε 10.000 ευρώ, ενώ οι οικοδεσπότες πρόσφεραν 25.000 ευρώ έκαστος.