Κατάφερε να κλέψει την καρδιά του μελλοντικού διαδόχου του βρετανικού θρόνου και για το λόγο αυτό οφείλει να κάνει ορισμένες θυσίες!

Άλλωστε μια «κοινή θνητή» σαν την Κέιτ Μίντλετον οφείλει να δεχτεί ό,τι της λένε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αν θέλει να πάρει τον τίτλο της πριγκίπισσας και η ίδια δε φαίνεται να πτοείται από τους σκληρούς όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που υποχρεώθηκε να υπογράψει.

Οι όροι διέρρευσαν και από αύριο η Κέιτ θα πρέπει να τηρεί κατά γράμμα τα εξής:
-Σε περίπτωση που η Κέιτ και ο Ουίλιαμ χωρίσουν αλλά έχουν αποκτήσει απογόνους, τα παιδιά θα μένουν στο παλάτι μαζί με τον πρίγκιπα και η Κέιτ παραιτείται από την διεκδίκηση της κηδεμονίας. Το μόνο που έχει διασφαλίσει είναι να τα βλέπει όποτε επιθυμεί. Αλλά σε όλες τις επίσημες αργίες και γιορτές, καθώς και σε περιόδους διακοπών, θα βρίσκονται μαζί με τον πατέρα τους.

-Μόλις η βασίλισσα Ελισάβετ φύγει από τη ζωή, αυτόματα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κληρονομεί το ποσό των 327 εκατ. ευρώ.

-Σε περίπτωση διαζυγίου η Κέιτ Μίντλετον θα λαμβάνει ένα… γενναίο μηνιαίο μισθός. Και τίποτε παραπάνω. Επίσης, δε θα έχει τη δυνατότητα να κατοικεί σε βασιλικό οίκημα, θα της αφαιρεθεί ο τίτλος και η τιάρα αν αποφασίσει να τη βάλει.

-Σε περίπτωση που αποκαλύψει κάποιον από τους όρους, θα της διεκδικηθεί σημαντική χρηματική αποζημίωση.

-Η Κέιτ παραιτείται ακόμη από το πολιτικό της δικαίωμα και από αύριο δε θα μπορεί να ψηφίζει στις εκλογές.