Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», όπου αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στο παρελθόν, όταν τσακώθηκε με έναν άντρα στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο.

«Τώρα πια έχω τιθασεύσει τον παρορμητισμό που μπορεί να είχα παλιά. Στο παρελθόν έχω παίξει ξύλο στον δρόμο. Έχω φτάσει στο νοσοκομείο, έχω κάνει πολλά. Κακή επιλογή. Τα έβαλα με άντρα και πήγα στο νοσοκομείο. Στο παρελθόν έτρωγες 5 και έριχνες 1,5. Κατάλαβα μεγαλώνοντας ότι μόνο η ανοησία με οδηγούσε στο να ασχολούμαι με πλάσματα τέτοιου είδους. Ο άλλος θέλει να μου πάρει τη σειρά, ωραία. Αν ο άλλος θέλει να την πάρει και είναι τόσο διακαής του πόθος και κρέμεται η ζωή του από αυτό, ας την πάρει. Αν είναι να δώσω τόση χαρά, δίνοντας τη σειρά μου στο αυτοκίνητο, ναι», αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Παλιά αν μου έθιγαν αυτό “με την κουζίνα και τα πιάτα”… Μετά λες, η κριτική αυτού του ανθρώπου είναι ότι εγώ πρέπει να είμαι στην κουζίνα και να πλένω πιάτα. Εγώ πόσο χαζή πρέπει να είμαι για να ασχοληθώ με αυτόν που νομίζει ότι εγώ πρέπει να πλένω πιάτα;», συμπλήρωσε στη συνέχεια η ηθοποιός.