Για τη μακροχρόνια σχέση της με τον Αλέξανδρο Σταύρου μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου, αποκαλύπτοντας ότι και οι δύο έχουν βιώσει εντάσεις και δυσκολίες μέσα στα 20 χρόνια κοινής πορείας τους. Όπως είπε, οι διαφωνίες είναι κομμάτι κάθε σχέσης, όμως όταν υπάρχει πραγματική αγάπη, όλα μπορούν να ξεπεραστούν.
Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην κόρη τους, λέγοντας πως νιώθει ευγνωμοσύνη, καθώς η καθημερινότητά τους δεν έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από την εφηβεία. Όπως εξήγησε, η κόρη τους δεν έχει εκδηλώσει μέχρι στιγμής έντονες μεταπτώσεις στη συμπεριφορά της, κάτι που κάνει την οικογενειακή ζωή πιο ομαλή.
Όπως είπε στην εκπομπή «Happy Day», το πρωί της 20ής Ιουνίου: «Είμαστε μαζί 20 χρόνια. Όπως τα περισσότερα ζευγάρια, ζήσαμε τις εντάσεις μας, δώσαμε τις μάχες μας, γιατί οι άνθρωποι μεγαλώνοντας αλλάζουμε εμείς οι ίδιοι. Οπότε, ξαναφτιάχνουμε την καινούργια συνθήκη με εντάσεις, με αγάπες. Αν υπάρχει μια βασική αγάπη και κάποια θετικά στοιχεία, νομίζω ότι θα δοθεί η μάχη και θα κερδηθεί… Όταν βλέπεις ότι ένα ζευγάρι παλεύει για να έχει μια καλή καθημερινότητα μαζί, τη μάχη αυτή μην τη φοβάσαι».
Όσον αφορά στην έφηβη κόρη της, σημείωσε: «Η κόρη μου είναι 14 χρονών, έχει μπει στην εφηβεία. Με τη συγκεκριμένη 14χρονη τα πράγματα είναι σχεδόν όλα πολύ εύκολα, με την έννοια ότι δε κάνει μουρλίτιδες. Από εκεί και πέρα, και θα ξεσπάσει και θα φωνάξει και θα κλάψει γιατί οι ορμόνες πάνε κι έρχονται. Αλλά, με λυπήθηκε ο Θεός γιατί έγινα και μεγάλη μαμά και σου λέει ας έχει ένα παιδάκι καλό και ήρεμο… Τα όρια τα έχουμε θέσει από όταν είναι μικρά και έχουν να κάνουν με τη δική τους ασφάλεια, όχι με τα δικά μας όρια».