Καταγγελία σε βάρος γνωστής Ελληνίδας influencer κάνει ιδιοκτήτρια μπουτίκ από την Κύπρο, κατηγορώντας τη για εξαπάτηση. Ο δικηγόρος της Κύπριας επιχειρηματία, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι αυτή η υπόθεση είναι από πέρυσι με τον δικηγόρο να συμφωνεί και να σημειώνει: «Ακριβώς. Έχει εξαφανιστεί, έχουμε στείλει εξώδικη δήλωση, θα προχωρήσουμε σε αγωγή. Η συγκεκριμένη influencer το κάνει αυτό συχνά μετά από έρευνα που έχουμε κάνει. Έχει πάρει τα ρούχα, πληρώθηκε για τις υπηρεσίες της. Δεν παρέδωσε ποτέ τα ρούχα στην ιδιοκτήτρια, όπως είχε συμφωνηθεί. Μέχρι και ο δικαστικός επιμελητής για να παραδώσει το εξώδικο ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ γιατί η συγκεκριμένη influencer είχε εξαφανιστεί».
Η εκπομπή «Super Κατερίνα» επικοινώνησε με τον δικηγόρο της influencer, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι τα ρούχα θα επιστραφούν. Ωστόσο, όπως μετέφερε στη συνέχεια δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha, η συνεργασία τους διεκόπη, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στην επικοινωνία με την πελάτισσά του.