Ο ηθοποιός Έβαν Έλινγκσον, που πρωταγωνίστησε στις ταινίες «My Sister’s Keeper» και «CSI: Miami», βρέθηκε νεκρός σε οίκημα στο Λος Άντζελες. Ο Έλινγκσον, που ως παιδί έπαιξε σε διάφορες ταινίες του Χόλιγουντ, ήταν μόλις 35 ετών.

Όπως αναφέρεται στο accessonline.com, το γραφείο του σερίφη στο San Bernardino ανακοίνωσε πως ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός την Κυριακή στο οίκημα της περιοχής Fontana. Τη Δευτέρα (13/11), θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου του. Ωστόσο, οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός του δεν φαίνεται να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Ο ηθοποιός φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα του Χόλιγουντ. Όπως είχε αναφέρει ο πατέρας του, ο Έλινγκσον βρέθηκε νεκρός σε ένα κέντρο, όπου στεγάζονται άτομα που έχουν ολοκληρώσει την αποτοξίνωσή τους. Ο ίδιος ανέφερε για τον γιο του πως στο παρελθόν πάλευε με τον εθισμό του στα ναρκωτικά, όμως, τελευταία φαινόταν καλύτερα. Η οικογένειά του, όπως αναφέρεται, είναι σε σοκ.

Ο Έβαν Έλινγκσον θα μείνει αξέχαστος μέσα από τη συμμετοχή του στη συγκινητική ταινία «My Sister’s Keeper», όπου συμπρωταγωνίστησε μαζί με την Κάμερον Ντίαζ και την Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν. Ο 35χρονος είχε μιλήσει τότε στο ίδιο μέσα για τη συμμετοχή του στην ταινία κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, το 2009. Τότε, είχε εξυμνήσει την Κάμερον Ντίαζ για τις ικανότητές της στη μαγειρική. Επιπλέον, είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα επεισόδια της θρυλικής σειράς «CSI: Miami».