Για τα τη σχέση με τον πατέρα του, που έφυγε από τη ζωή, αλλά και τα συγκινητικά λόγια που αντάλλαξε μαζί του, μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος σε συνέντευξή του, στην εκπομπή «I Love Σου Κου». Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τα όσα του είπε ο πατέρας του λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Μου είπε μία συγγνώμη γιατί δεν… Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Μου ζήτησε συγγνώμη γιατί θα μπορούσε να είχε διαχειριστεί καλύτερα πράγματα που δεν τα διαχειρίστηκε» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένος και πρόσθεσε: «Το ότι δεν μπορούσε να αναλάβει την ανατροφή μου εγώ το είχα εκλάβει ως εγκατάλειψη και δεύτερη απώλεια. Είχα της μάνας μου, είχα και του πατέρα μου, γιατί μου είπε ότι “δεν μπορώ να σε αναλάβω, δες τι θα κάνεις”. Όταν είσαι 12 και σου λέει “δες τι θα κάνεις”, λες ότι “ούτε ο πατέρας μου με θέλει”. Οπότε νιώθεις παραπαίδι. Μετά τον κατάλαβα πολύ» είπε.

Αναφορικά με την απώλεια της μητέρας του, ο Αντώνης Λουδάρος είπε: «Πάγωσα πολύ με την απώλεια της μητέρας μου. Τώρα έχω αρχίσει λίγο και δεν φοβάμαι τον θάνατο. Σκέφτομαι ότι μέχρι να συμβεί θα φτιάξω έτσι τα πράγματα που να κλείσει αυτός ο κύκλος όσο γίνεται πιο ευχάριστα. Η απώλεια με φοβίζει, δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη».