Η είδηση του θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού Ειρήνης Παππά, έχει βυθίσει σε πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. H Eιρήνη Παππά, η οποία το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της, έφυγε σήμερα σε ηλικία 96 ετών. Ο ανιψιός της, Αίας Μανθόπουλος, τον οποίο θυμάται το κοινό από τον ρόλο του στους «Δύο Ξένους», μίλησε για εκείνη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Η Ειρήνη ήταν ένα πλάσμα έξω από τα όρια της Ελλάδας, ήταν μια παγκόσμια προσωπικότητα. Έλαμπε με το ήθος της, το θάρρος της και την αγάπη της για την Ελλάδα» ανέφερε αρχικά για το θάνατο της θείας του. Όπως παραδέχτηκε ο ηθοποιός, δεν είχε συχνά επικοινωνία με την Ειρήνη Παππά, καθώς έλειπε στο εξωτερικό και δεν γνώριζε καν ότι η θεία του αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία της.

«Τον τελευταίο καιρό έλειπα στο εξωτερικό. Έχω επιστρέψει στην Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες μόνο. Έλειπα τουλάχιστον ένα τρίμηνο, λόγω μιας επιχείρησης που έχω στο εξωτερικό και δεν γνώριζα για τα θέματα της υγείας της. Είχα άλλα θέματα κι εγώ, δεν είχα επικοινωνήσει μαζί της, βρισκόμουν σε επαγγελματικές δυσκολίες. Ο θάνατός της είναι πλήγμα για τον παγκόσμιο πολιτισμό» τόνισε κλείνοντας.