«Δεν είναι για γέλια, το έμαθε όλος ο κόσμος, με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός» είπε ο Γιώργος Μάγκας, μετά το σάλο που προκλήθηκε χθες, όταν ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε στο Facebook ότι ο «βασιλιάς του κλαρίνου» πέθανε, λόγω λανθασμένης πληροφόρησής του, όπως ομολόγησε αργότερα, απολογούμενος με νέα ανάρτηση του.

«Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο» είπε ο Γιώργος Μάγκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

 «Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά».

«Πάντως, στενοχώρησε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη. Έγινε μεγάλος χαμός, έγινε μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα», είπε ο Γιώργος Μάγκας, εμφανώς πικραμένος για τη λανθασμένη είδηση που κυκλοφόρησε ταχύτατα χθες.

Μιλώντας στην εκπομπή η σύζυγος του Γιώργου Μάγκα, Τζούλη, είπε πως η οικογένεια του «βασιλιά του κλαρίνου» προσανατολίζεται να μην κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη.

«Μας έπαιρναν τα παιδιά μας ταραγμένα, έκλαιγαν» κατέληξε η κυρία Τζούλη.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος του Γιώργου Μάγκα, Σάκης προχώρησε χθες σε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook με την οποία μάλιστα προειδοποίησε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας θα υποστεί τις συνέπειες καθώς η οικογένειά του αναστατώθηκε.

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλον τον κόσμο κ ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του..ότι το δημοσίευμα που κυκλοφορεί για το ότι πέθανε ο Γιώργος Μάγκας είναι ψευδές…μας αναστάτωσε όλη την οικογένεια με το ψευδές πού κυκλοφόρησε ο κύριος Μπιμπίλας κ ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι θα έχει κ τις συνέπειες του..ευχαριστώ» έγραψε ο Σάκης Μάγκας.