Άσχημα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Δάκη, που παλεύει με τον καρκίνο. Ο φίλος του και χορογράφος Τάκης Σαγιώρ, με ανάρτηση στο Facebook αναφέρει ότι ο γνωστός τραγουδιστής ζυγίζει πλέον 42 κιλά, όπως τον ενημέρωσε συγγενής του και «πλησιάζει το τέλος».

Όπως ανέφερε ο Δάκης έχει απώλεια μνήμης και δεν δέχεται να φάει. Μάλιστα ο κ. Σαγιώρ ανέφερε ότι όσο o τραγουδιστής ήταν καλά, είχε δώσει εντολή με ποιους θέλει να έχει επαφές και με ποιους όχι.

Η ανάρτηση:

«Έχουν τρελάνει με τηλεφωνήματα τον Γιώργο Πολυχρονιαδη νομίζοντας πως αυτός με πληροφόρησε για την υγεία του ΔΆΚΗ!!!!!ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ!! , από στενό συγγενή του Δάκη έμαθα για την πορεία της υγείας του “πλησιάζει το τέλος“.

Ο Πολυχρονιαδης, όταν τον ρώτησα μου είπε ότι Ο ΔΑΚΗΣ ΠΗΓΑΊΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!! Για τον Αιγύπτιο ΥΠΗΡΕΤΗ που προσέλαβαν, να τον φροντίζει, τα 42 κιλά που ζυγίζει ο Δακης και την απώλεια μνήμης του και ό,τι δεν δέχεται τροφές….. ΤΑ ΈΜΑΘΑ ΑΠΌ ΦΊΛΟ ΣΤΕΝΌ ΣΥΓΓΕΝΉ ΤΟΥ ΔΆΚΗ!!!!!!!

Χωρίς να κάνετε έλεγχο εκθέτετε ανθρώπους!!!!!! το ολιγοτερο ” ΌΛΟΙ ΕΣΕΊΣ” που Τοοοσο ενδιαφέρεστε για τον μεγαλο καλλιτέχνη και την πορεία της υγείας του, να τηλεφωνάτε σε συγγενείς του άρρωστου να σας πληροφορούν !!!!!! αλλά μιας και βρίσκετε κλειστά τηλέφωνα από τους οικείους του…, βάλατε το πονηρό μυαλό να δουλέψει και σπάσατε τα τηλέφωνα του φίλου του Δάκη, Πολυχρονιαδη!!!!!!!!!!!! φαντάστηκατε ότι από αυτόν διέρρευσαν οι πληροφορίες για την επιδείνωση της υγείας του Δάκη!!!!!!!!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΟΥ Ο ΔΑΚΗΣ “ΌΤΑΝ ΑΚΌΜΑ ΕΊΧΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ” ΈΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΉ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΕΊ ΝΑ ΈΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΌΧΙ!!!!!! Εσείς λοιπόν που λυσάτε να μάθετε νέα του και έχετε ταράξει στα τηλέφωνα φίλους του τραγουδιστή,βγάλτε τον σκασμό και μαζευτειτε……. ο Δακης δεν σας είχε σε υπόληψη και σας απομάκρυνε!!!!!!!! Χωθείτε στη τρύπα σας και….. μοκο!!!!!!!!!!!!!».

Έχουν τρελάνει με τηλεφωνήματα τον Γιώργο Πολυχρονιαδη νομίζοντας πως αυτός με πληροφόρησε για την υγεία του…

Posted by Takis Sayor on Wednesday, May 18, 2022