Χρέη manager για λογαριασμού του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη είχε αναλάβει η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η μητέρα των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, προσπαθούσε να προωθήσει τον εν διαστάσει σύζυγο της, ώστε να κάνει καριέρα στο χώρο της μουσικής καθώς η αγάπη του για το τραγούδι, όπως έχει φανεί από τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με το Πρωινό του Ant1, η Ρούλα Πισπιρίγκου «είχε πάρει σβάρνα» τα προφίλ των καλλιτεχνών και τους έστελνε μήνυμα με το οποίο ζητούσε να κάνουν μια κοινοποίηση το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη.

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές… έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολύ όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ» έγραφε το μήνυμα που έστελνε η προφυλακισμένη μητέρα.

Ένας από αυτούς που είχε λάβει μήνυμα από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με το «Πρωινό», ήταν ο τραγουδιστής Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος δεν είχε ασχοληθεί μαζί τους.