Τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου παρακολουθεί στενά η γυναικολόγος της μητέρας, Αθηνά Βούλτσου. Η γυναικολόγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, το μεσημέρι της Πέμπτης (31/03) μίλησε στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων εξήγησε πώς ένιωθε κάθε φορά που άκουγε ότι ένα παιδί της Ρούλας Πισπιρίγκου έφευγε από τη ζωή.

Όπως ανέφερε, εκτός από τη Τζωρτζίνα είχε ξεγεννήσει και την Ίριδα, ενώ παρακολουθούσε τη Μαλένα μέχρι τον ένατο μήνα. «Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας. Νιώθω σαν να έχω χάσει τρία παιδιά. Νιώθω πάρα πολύ πόνο, οργή και θυμό. Κάθε φορά που φέρνω ένα παιδί στη ζωή, χάνω ένα χτύπο της καρδιάς μου, κόβεται η αναπνοή μου μέχρι να πάρει αυτό την πρώτη του ανάσα. Φανταστείτε τη θέση μου μέχρι να καταλήξουμε στο ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν κάποιο πρόβλημα εκ γενετής», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Βούλτσου.

Πώς ένιωθε κάθε φορά που άκουγε ότι ένα παιδί έφυγε από τη ζωή

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι και τα τρία παιδιά πριν γεννηθούν είχαν εξεταστεί πλήρως από τους καλύτερους γιατρούς. «Και κάθε φορά άκουγα ότι έχασε ένα παιδί από μια πάθηση που δεν καταλάβαινα και δεν ήξερα κι εγώ πώς να πορευτώ στην επιστημονική μου κατάσταση για τα άλλα παιδάκια που θα έφερνα στον κόσμο», τόνισε η γυναικολόγος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Αθηνά Βούλτσου γνωρίζει εδώ και 10 χρόνια την οικογένεια Δασκαλάκη και όπως ανέφερε συναντούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου μια φορά στα 1-2 χρόνια, χωρίς πότε να προκύψει κάποιο θέμα.

«Στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα όπου εργαζόμουν ως ειδικευόμενη είχε προσέλθει ως εγκυμονούσα. Το ιστορικό της προ της εγκυμοσύνης δε μπορώ να το γνωρίζω, αλλά αν είχε σημειώσει ότι είχε καρκίνο των ωοθηκών ή προβλήματα γυναικολογικά στην εφηβεία, δεν το ξέρω», δήλωσε η γυναικολόγος.

«Εγώ παρέδωσα τρία υγιή μωρά και τώρα τα παιδιά μου είναι στο χώμα. Πενθώ και σαν μάνα και σαν γιατρός. Πονώ», είπε μεταξύ άλλων η γυναικολόγος της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου.