Επαναληπτικές εκλογές στο Ελατοχώρι Τρίπολης

Δεν υπήρχε αναπληρωματικό μέλος να καλύψει την παραίτηση τακτικής συμβούλου


ΕΛΛΑΔΑ
12:14
03/06/2015
Επαναληπτικές εκλογές στο Ελατοχώρι Τρίπολης
loading

Επαναληπτικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή 7 Ιουνίου, στην τοπική κοινότητα Ελαιοχωρίου, της δημοτικής ενότητας Κορυθίου, του δήμου Τρίπολης, για την εκλογή ενός τακτικού κι ενός αναπληρωματικού μέλους στο συμβούλιο της τοπικής κοινότητας.

Να σημειώσουμε ότι το πρόβλημα προέκυψε από το γεγονός ότι παραιτήθηκε μία τακτική σύμβουλος η οποία είχε εκλεγεί με την παράταξη «Τρίπολη Νέα Εποχή» του πρώην δημάρχου Γιάννη Σμυρνιώτη και δεν υπήρχε αναπληρωματικό μέλος στο συνδυασμό για την κάλυψη της θέσης στο τριμελές συμβούλιο της κοινότητας. Αποτέλεσμα ήταν να προκηρυχτούν εκλογές, για την εκλογή ενός τακτικού κι ενός αναπληρωματικού μέλους και οι οποίες προσδιορίστηκαν για την προσεχή Κυριακή.

Στην εκλογική διαδικασία κατέθεσαν δύο συνδυασμοί υποψηφίους. Συγκεκριμένα, με το συνδυασμό «Τρίπολη Νέα Εποχή», υποψήφιοι είναι η Ελένη Ηλιοπούλου του Κων/νου και Κατσικαντάμης Αλέξανδρος του Ιωάννη. Με το συνδυασμό «Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα» υποψήφιοι είναι, η Βασιλική Βαρβιτσιώτη του Παναγιώτη και ο Κωτσιορίμπας Γεώργιος του Νικολάου.

Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει στις 7.00 το πρωί, θα λήξει στις 7.00 το βράδυ και δικαίωμα εκλογής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους Ελαιοχωρίου, του δήμου Τρίπολης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει